Ak ste ešte nepočuli o našom Magic Mirror, teraz je ten čas trochu sa dovzdelať. Magic Mirror je úžasná online pomôcka, ktorá Vám umožní skúšať si okuliare online, bez toho aby ste čo i len vyšli z domu. Viac sme Vám o ňom vysvetlili v jednom z predošlých blogov, tak utekajte čítať a potom sa vráťte zistiť, čo si o Magic Mirror myslia naši influenceri.

 

Florina Toma

Florina je právničkou v oblasti realitného biznisu a skúsenou cestovateľkou (ktorá doteraz navštívila 34 krajín) zároveň. Tomu hovoríme multitasking! Rovnako ako mnohí z nás aj Florina rozumie dôležitosti skvelých okuliarov (a nie len preto, aby ich ukázala na svojom svetovom Instagrame).Magic Mirror od eyerim v reálnom živote, názory influencerov

1. Čo si myslíš o našej najnovšej pomôcke, Magic Mirror?

Magic Mirror je úplne super – najmä pre ľudí, ktorí sa vždy stresujú ohľadom toho, ako budú v (slnečných) okuliaroch vyzerať.

2. Odporučila by si svojim followerom skúšanie okuliarov cez Magic Mirror? Prečo?

Áno, jasne totiž ukáže, ako na Vás budú (slnečné) okuliare vyzerať. Ak si nájdete model, ktorý budete na sebe skutočne milovať, kúpiť si ho bude oveľa jednoduchšie.

3. Vyzerajú (slnečné) okuliare v reálnom živote rozdielne, alebo rovnako oproti tomu, ako vyzerali v eyerim Magic Mirror?

Vyzerajú v podstate rovnako. Rozhodne budete vďaka Magic Mirror spoľahlivo vedieť, či sa Vám budú hodiť.

Florina Toma si skúša slnečné okuliare Marc Jacobs cez eyerim Magic Mirror

Je pre nás naozaj cťou spolupracovať v eyerim s takými silnými a štýlovými ženami, ako Florina. V jej prípade ide aj jednoznačne o ženu, ktorej elegancia nerobí žiadny problém. Preto si zrejme zvolila tieto slnečné okuliare Prada na doplnenie svojej skvelej koženej bundy. Tie slnečné okuliare jej veľmi pristanú, nemyslíte si?

 

Naty Kerny

Naty ste určite už videli v jednom z našich predošlých blogov, alebo aspoň cez jej nádherný Instagam profil. Nielenže je Naty neuveriteľne fotogenická – zároveň je aj milou, čistou dušou, ktorá má pre každého pripravených pár priateľských slov. A miluje naše Magic Mirror!

eyerim Magic Mirror in real life, influencer opinions

1. Čo si myslíš o našej najnovšej pomôcke, Magic Mirror?

Je to budúcnosť, pre mňa ako milovníka okuliarov nemohlo vzniknúť nič lepšie. Nemám rada vypytovanie ani tlak predavačiek v obchode. Alebo keď si chcem vyskúšať drahý kúsok, musím poprosiť o asistenciu nech mi odomkne skrinku. Takto si viem okuliare vyskúšať v pokoji domova a na výber ich mám viac ako v ktorejkoľvek predajni.

2. Odporučila by si svojim followerom skúšanie okuliarov cez Magic Mirror? Prečo?

Jednoduché, presné, rýchle a pre všetkých ktorý si vážia svoj čas. Odporúčam vyskúšať Magic Mirror aby ste si vyskúšali zážitok z moderného nakupovania.

3. Vyzerajú (slnečné) okuliare v reálnom živote rozdielne, alebo rovnako oproti tomu, ako vyzerali v eyerim Magic Mirror?

Myslím že si funkciu Magic Mirror môžeme premenovať na Mirror lebo neukazuje nič menej ani nič viac než to, ako by to skutočne vyzeralo, kebyže máte na sebe dané okuliare. Náhľady okuliarov sú totožné a realistické a presne viete, čo Vám príde v objednanom balíku.

Naty Kerny si skúša slnečné okuliare Dior Hypnotic cez eyerim Magic Mirror

Vždy štýlová Naty má veľmi blízko k trendu tiny slnečných okuliarov, a zrejme preto zvolila aj tieto Dior Hypnotic vo farebnej verzii “Havana”. Vďaka kombinácii slnečných okuliarov s klasickým pieskovým trenchcoatom nás svojimi fotkami opäť ohúrila, ako vždy. A úprimne – tie slnečné okuliare jej pristanú tak, akoby boli vyrobené priamo pre ňu. Akoby si ich pred kúpou najprv vyskúšala online…

 

Lucie Feriková

Lucie, naša víla s krásnymi vlasmi v krásnych farbách, má pri svojich super štýlových okuliaroch občas rada trochu extravagancie. O to dôležitejšie je si ich vopred vyskúšať, nie?

Magic Mirror od eyerim v reálnom živote, názory influencerov

1. Čo si myslíš o našej najnovšej pomôcke, Magic Mirror?

Najprv mi to prišlo ako scifi! Naozaj som si myslela, že online skúšobné kabínky a podobné veci sa stanú skutočnosťou až omnoho neskôr. Je to omnoho pohodlnejší zážitok z nakupovania. Niektorým možno príde nedokonalé, ale v tomto prípade úplnú dokonalosť naozaj netreba. Potrebujem vedieť, aký majú okuliare tvar a veľkosť a ako vyzerajú na mojej tvári. Vďaka Magic Mirror na to prídem za pár sekúnd. Blahoželám Vám k tomu, že ste pre Vašich zákazníkov vytvorili túto skvelú pomôcku..

2. Odporučila by si svojim followerom skúšanie okuliarov cez Magic Mirror? Prečo?

Určite. Veď vlastne, prečo nie? Trvá to iba chvíľu a nemusíte sa potom báť toho, že Vám okuliare nepristanú a budete musieť riešit vrátenie tovaru. Moja tvár rozhodne nepatrí medzi tie “univerzálne”, a niektoré tvary okuliarov mi jednoducho nepristanú – ale teraz už viem presne, o ktoré ide, a ktoré naopak nosiť môžem.

3. Vyzerajú (slnečné) okuliare v reálnom živote rozdielne, alebo rovnako oproti tomu, ako vyzerali v eyerim Magic Mirror?

Úprimne, v reálnom živote vyzerajú lepšie. Ale to mi (samozrejme) vôbec nevadí. :)

Lucie Ferikova si skúša slnečné okuliare Stella McCartney cez eyerim Magic Mirror

Lucie zvolila klasické slnečné okuliare Stella McCartney, ktoré si – vlastnými slovami – kúpila preto, aby konečne vlastnila slnečné okuliare, ktoré sa hodia ku všetkému. Je nad slnko jasnejšie, že mala pravdu: tieto slnečné okuliare vyzerajú s jej pastelovým outfitom fantasticky. Ak si chcete zakúpiť podobný model, skúste tieto slnečné okuliare Ray-Ban alebo tento model od Dsquared2, ktorý už Lucie sama vlastní.

A máme to, priatelia. Nielen my neustále rozprávame o tom, aké úžasné je to Magic Mirror – aj keď samozrejme, že to robíme, keďže sme ho sami veľa skúšali a testovali. Pre udržanie objektivity sme však o názor požiadali aj tieto tri skvelé influencerky, a ako vidíte, aj ony sa jednoznačne radia medzi nás fanúšikov Magic Mirror. A čo teraz, pýtate sa? My Vám odporúčame navštíviť eyerim e-shop a zabaviť sa skúšaním všemožných (slnečných) okuliarov, ktoré sa Vám zapáčia. Koniec koncov, Magic Mirror je tu aj na to, aby ste našli samých seba. Tak šťastné skúšanie a nakupovanie!