Top 5 noviniek, ktoré sa nám stali v roku 2021!

1) Naša vlastná nová kolekcia

V 2021 sme sa rozhodli priniesť vám skutočné hviezdy – našu najnovšiu eyerim collection dioptrických a slnečných okuliarov inšpirovanú žiarivou oblohou a tajomnými vesmírnymi objektmi. Vďaka práci našej Lindy a Viki, moderný štýl a mimoriadna kvalita týchto okuliarov rozžiarili už stovky z vás.

POZRIEŤ KOLEKCIU

2) Aplikácia Lens Scan

Stalo sa vám, že ste chceli nové okuliare, ale zabudli ste svoje údaje z predpisu? Vďaka našej technologickej inovácii - aplikácii Lens Scan - si môžete presné hodnoty dioptrií zmerať sami v pohodlí domova.

VYSKÚŠAŤ LENS SCAN

3) Okuliare na počítač

S hrdosťou sme vám predstavili aj okuliare na počítač bez dioptrií len za 39 €! Ak pracujete dlhé hodiny pred monitorom, relaxujete pri sledovaní sociálnych sietí a televízie a nepotrebujete dioptrie, no vaše oči dostávajú zabrať – práve pre vás sme vytvorili tieto okuliare, ktoré blokujú škodlivé modré svetlo!

POZRIEŤ KOLEKCIU

4) Balenie

Nielenže máme štýlové a kvalitné okuliare, ale posielame vám ich aj v štýlovom a kvalitnom balení! Vďaka našej Sáre sa môžete zo svojich nových okuliarov tešiť ešte o niečo viac.

5) Nový web

V roku 2021 sme sa rozhodli posunúť naše služby ďalej a spustili sme úplne nový web! Po mnohých hodinách bez spánku (ale so stále nasadenými okuliarmi na počítač!) vytvorili naši úžasní ITčkári eyerim 2.0 - hurá!

NAVŠTÍVIŤ WEB

Na záver tohto zhrnutia chceme urobiť ešte jednu vec – poďakovať sa vám všetkým za ďalší fantastický rok! Zostaňte naladení na mnoho ďalších horúcich noviniek a veľkých plánov. Poďme sa spolu pozerať na svet inak ♥