V eyerim sa považujeme za viac ako len kolegov. Sme rodina. Preto sme sa rozhodli pracovať z domu ešte predtým, než to bolo oficiálne nariadené. Chceme zaistiť, aby všetci z tímu boli doma, so svojimi rodinami a svojimi blízkymi. Nie len ako profesionáli v ecommerce, ale ako mladí ľudia, cítime veľkú zodpovednosť k našej komunite a najviac k vám, našim zákazníkom. Preto sme vás chceli informovať o tom,  že robíme všetko preto, aby sme zaistili vašu bezpečnosť a pohodlie.

eyerim home office

Pracujeme naplno aj z domu

Poskytujeme služby a predávame produkty, ktoré umožňujú zdravý zrak. Preto považujeme za našu povinnosť odpovedať a vybaviť vaše požiadavky a objednávky tak rýchlo, ako to pôjde.

Sme v úzkom kontakte s našimi dodávateľmi aby sme zaistili, že naše služby a produkty sa jednoducho a bez problémov dostanú k vám. V prípade dlhšieho odhadovaného času doručenia vás informujeme už na konkrétnej stránke produktu. 

Objednávanie dioptrických okuliarov je stále dostupné a naše laboratóriá sú stále plne funkčné. Jednohniskové šošovky vám vieme zabrúsiť a vložiť do viac ako 10 00 modelov rámov. Multifokálne šošovky vám vieme vložiť do všetkých okuliarov z eyerim collection. Multifokálne (alebo aj progresívne) šošovky slúžia na korekciu presbyopie - v šošovkách sa spájajú dve a viac dioptrií, aby sa zaistilo ostré videnie na predmety v rôznych vzdialenostiach. 

Jediné, čo potrebujete, je lekársky predpis na vaše okuliare. V prípade, že neviete prečítať váš recept, naše zákaznícke centrum vám veľmi rado pomôže. S našim Magic Mirror si viete jednoducho a rýchlo vyskúšať stovky okuliarov cez webkameru, hocikde a hocikedy.

Naše doručené produkty sú bezpečné

Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) sa koronavírus neprenáša prostredníctvom neživých predmetov, ako napr. balíky či okuliare, ale predovšetkým kvapôčkovou formou, t. j. prostredníctvom biologických tekutín. Vedecké poznatky ukazujú, že vírusy majú nízku odolnosť voči životnému prostrediu a ich schopnosť prežiť mimo živého organizmu, napríklad počas cestovania a pri meniacich sa teplotných podmienkach, je nulová.

Všetky okuliare opúšťajú produkciu čisté a bez akýchkoľvek biologických znečistení. Balenie a prepravu zabezpečujú starostlivo vyškolení ľudia, ktorí boli skontrolovaní a nosili náležitý ochranný odev, ktorý ich chráni pred prenášaním baktérií a choroboplodnými zárodkami. 

Radi sa s vami porozprávame

Ako obvykle, náš zákaznícky servis je tu pre vás. Naši agenti sú pripravení vám odpovedať na vaše otázky cez telefón od 9:00 do 17:00 cez pracovný týždeň. Taktiež ich môžete kedykoľvek kontaktovať cez email. 

P.S.: Prajeme vám veľa zdravia a pozitívnej energie. Sme v tom spolu. A spolu to zvládneme.