Celé to začína tým, že pociťujete, ako sa vám zhoršil zrak. Po návšteve očného lekára si pravdepodobne odnesiete domov predpis na dioptrické okuliare, prípadne kvapky do očí. Ale čo teraz? Môžete ísť do najbližšej optiky, spoľahnúť sa limitovaný výber a najmä - zmieriť sa s tým, že za nové okuliare (ktoré vám často prídu do optiky o niekoľko týždňov) zaplatíte stovky eur.

Pravdou ale je, že sa to všetko dá spraviť aj oveľa jednoduchšie! Stačí zájsť na eyerim  a nakúpiť si certifikované okuliare tam! Jednoducho, pohodlne, rýchlo a hlavne oveľa lacnejšie.

Prečo si vybrať eyerim? Tu je hneď 5 dôvodov

Nakupovať okuliare online môže byť lacnejšie aj o viac ako 50 %

Okuliare na eyerim stoja často iba polovinu ceny tých istých okuliarov v kamennej optike. Pri dioptrických okuliaroch a šošovkách sa tento rozdiel ešte zväčšuje. Má to svoj dôvod. V kamennej optike musia byť v cene okuliarov započítané aj náklady na prenájom obchodných priestorov v centre mesta, energie, distribútorov, viac zamestnancov atď.

My predávame stovky okuliarov denne v 12 krajinách. Okuliare odoberáme priamo od svetových značiek, nepotrebujeme sprostredkovateľov a vy tak nemusíte platiť nič navyše. Certifikované dioprické šošovky zabrusujeme priamo našom vlastnom laboratóriu, čo šetrí čas aj náklady.

Je to jednoduché a okuliare si môžete vyskúšať priamo online

Vyskúšať okuliare online? Áno, dá sa to! Jednoducho si vyberte na eyerim okuliare a v pravom hornom rohu kliknite na ikonku “Virtuálne vyskúšanie”. Princíp je rovnaký ako používanie filtrov na Facebooku či Instagrame. Je to nielen praktické, ale aj zábavné a na záver môžete svoje fotky zdieľať s priateľmi či rodinou, ktorí vám môžu pri výbere poradiť. 

Téma okuliarov pôsobí často zbytočne komplikovane. Myopia, cylinder, astigmatizmus… Náš nový konfigurátor vás bude celým nákupom sprevádzať a všetky cudzie výrazy vám jasne vysvetlí. Ak by ste aj nevedeli vyplniť svoj predpis od doktora, stačí nám ho poslať odfotený a všetko spravíme za vás.

A keď už si svoje vysnívané okuliare na eyerim objednáte, najlepšie je, že nemusíte vyjsť z domu, nikde nečakáte a kuriér vám okuliare donesie zadarmo až pred dvere. 

online nakupovanie, eshop, optika, dioptrické okuliare, multifokálne okuliare, progresívne okuliare, okuliare na diaľku, okuliare na čítanie, dioptrické šošovky, lacné, vrátenie tovaru, vrátenie peňazí, eyerim collection, blog

Obrovský výber

Nie sme limitovaní priestorom predajne, preto si u nás môžete pohodlne vybrať z tisícov modelov. Stavte na kvalitu a štýl našich vlastných kolekcií OiO by eyerim a Kohé by eyerim, ktoré vás svojou bezkonkurenčnou cenou dostanú. Vybrať si môžete aj z viac ako 80 svetových značiek okuliarov, ako napríklad Ray-Ban, Polaroid, Carrera, Oakley, GUESS, Prada, Versace, Dior a veľa iných. Či už hľadáte slnečné okuliare, dioptrické okuliare, športové či dokonca detské okuliare, u nás si na svoje príde každý.

Originálne a certifikované modely

Nemusíte sa báť, že by vám po objednaní si okuliarov od nás neprišli originálne modely aj s príslušenstvom ako puzdro a čistiaca handrička. eyerim je totiž autorizovaným predajcom značkových okuliarov a zároveň certifikovanou online očnou optikou. Vaše dioptrické okuliare obsahujú certifikované eyerim vision šošovky od Essilor Group - jedného z popredných svetových výrobcov korekčných okuliarových šošoviek. 

Vrátenie do 30 dní, poštovné zdarma a profesionálny zákaznícky servis

Ak sa vám nové okuliare nebudú páčiť, jednoducho nám ich pošlite naspäť. Nemusíte nám nič vysvetľovať. Zo zákona sme povinní dať vám na rozmyslenie 14 dní, ale my vám dáme aj 30. Len si ich v pokoji vyskúšajte a uvidíte... doslova. Ak by ste mali pred, počas či po nákupe akékoľvek otázky, náš zákaznícky servis je tu pre vás [email protected]

eyerim spôsobil revolúciu v nakupovaní okuliarov a naďalej sa snažíme celý trh posunúť vpred. Chceme, aby ste sami zistili, aké jednoduché je dioptrické a slnečné okuliare nakupovať online. Veríme, že každý si zaslúži vidieť bez problémov a za dostupnejšiu cenu.

Chcete vedieť, ako nakupovanie na eyerim dopadlo po hodnotení od Modio.sk? Zistite kompletnú recenziu na našu online očnú optiku TU!