Jedna je slávna francúzska návrhárka, ďalší je britská športová a módna ikona. Jedna sa rozhodla vytvoriť dámske okuliare v  nádhernom bohémskom štýle, druhý začal spoluprácu s talianskym výrobcom Safilo a vytvoril pánske okuliare v klasickom, no odvážnom štýle. Do ktorej značky sa zamilujete?

ISABEL MARANT - elegantné, hravé a šik okuliare vo francúzskom štýle

Mala len 27 rokov, keď uviedla na trh svoju prvú módnu kolekciu. Jej bohémsky francúzsky štýl si získal nielen medzinárodné módne ceny, ale aj srdcia slávnych žien ako Alexa Chung, Victoria Beckham, Kate Moss, Sienna Miller či Rachel Weisz. Áno, hovoríme o Isabel Marant!

Isabel Marant eyewear on eyerim

So svojím odvážne nonšalantným štýlom sú jej slnečné a dioptrické okuliare navrhnuté pre modernú a sofistikovanú ženu s osobným prístupom k štýlu a trendom. Objavte túto novú neprehliadnuteľnú kolekciu okuliarov teraz na eyerim!

DAVID BECKHAM - spojenie slávnej talianskej kvality a štýlu

Jeden z najznámejších mužov sveta, preslávený nielen svojou športovou kariérou, ale aj špičkovým štýlom, sa rozhodol preniknúť hlbšie do módneho sveta a začal spolupracovať s talianskym výrobcom luxusných okuliarov Safilo. Pánske okuliare David Beckham tak ponúkajú tie najlepšie materiály, najvyšší dôraz na detaily a špičkovú kvalitu talianskeho dizajnu.

David Beckham eyewear on eyerim

Táto kolekcia je štýlová a odvážna, no pritom stále verná svojej klasickej elegancii. Je inšpirovaná letnými filmami natočenými v Taliansku, ikonami strieborného plátna, ktoré v nich vystupujú a mestami, ktoré ovplyvnili štýl samotného Davida. Objavte modely, ktoré zachytávajú pocit a krásu scenérie bezstarostnej dovolenky.

Užite si špičkovú kvalitu a štýl týchto dvoch značiek, ktoré vás odlíšia od davu. Teraz na eyerim!