Fashion weeky sú vždy veľká vec. Či už Vás móda zaujíma alebo nie, určite ste o nich už počuli – o fashion weekoch sa rozpráva skrátka všade. Nové, neuveriteľné trendy, fantastické prehliadkové móla a všetky tie celebrity, influenceri a módni blogeri sa spoja na tejto jedinečnej udalosti. Cieľom je pozrieť sa a zistiť, čo bude tá ďalšia veľká vec, ten ďalší trend, z ktorého budú všetci unesení najbližších pár mesiacov. My sme si teda povedali, že nájdeme ľudí, ktorí nás inšpirujú mimo prehliadkového móla – legendy street style, teda módy z ulice. Poďte sa pozrieť, všetci vyzerajú fantasticky!

FASHION WEEK New York: Haute Couture 2019

Úplne prvý fashion week tohto roka sa odohrával v meste, ktoré nikdy nespí – jedinečnom New Yorku. Bol plný tých najnovších trendov a neuvertieľne štýlových ľudí, tak sme si povedali, že Vám prinesieme energiu tohto mesta aspoň cez nasledujúce fotografie.

#1 

Fashion Week New York 2019, kolekcia jeseň/zima, obdĺžnikové slnečné okuliare Polaroid

Tento muž je skvelý. Priam z neho vyžaruje mesto New York! K svojmu elegantnému a zároveň ležérnemu výzoru zvolil jeden z najväčších trendov pre okuliare blížiacich sa sezón – čierne obdĺžnikové slnečné okuliare. Tieto slnečné okuliare Polaroid vyzerajú takmer identicky, no nie? Ak hľadáte obdĺžnikové okuliarové rámy, tieto alebo tieto slnečné okuliare sú pre Vás to pravé.

#2

Fashion Week New York 2019, kolekcia jeseň/zima, okrúhle slnečné okuliare Ray-Ban

Čistý anjel! Biela bude vždy pôsobiť elegantne, bez ohľadu na ročné obdobie či momentálne trendy. Ale nech už si vyberiete akokoľvek skvelý outfit, nesmiete zabudnúť na doplnky! Okuliare sú jednoznačne tou najlepšou voľbou – aspoň teda podľa nášho skromného názoru. Okrúhle slnečné okuliare sa stabilne držia v móde aj tento rok! Ako napríklad tieto klasické okrúhle slnečné okuliare Ray-Ban! Ak práve ony nie sú Vašou šálkou kávy, určite vyskúšajte tieto slnečné okuliare Tommy Hilfiger alebo tieto Marc Jacobs.

#3

Fashion Week New York 2019, kolekcia jeseň/zima, aviator dioptrické okuliare Marc Jacobs

Elegantná. Inteligentná. Chic. Neuveriteľné prirodzená a uvoľnená. Presne tak by sme odpísali túto nádhernú dámu. Jej look dokonale dotvárajú dioptrické okuliare v tvare aviator! Náš eyerim e-shop má v ponuke tieto dioptrické okuliare Marc Jacobs a musíme povedať, že vyzerajú takmer úplne identicky. Môžete vyskúšať aj tento rám od Dior, tento Guess alebo tento Ray-Ban General Optics. Skvele doplnia Váš look naozaj ktorékoľvek z nich, sľubujeme.

FASHION WEEK Londýn: Haute Couture 2019

Londýn je magický. Jeho neuveriteľná kombinácia historickej a modernej architektúry spojená s prekrásnou zmesou kultúr, názorov a štýlov znamená len jedno: neexistuje mesto rovné Londýnu.

#1

Fashion Week Londýn 2019, kolekcia jeseň/zima, aviator slnečné okuliare Ray-Ban

V jednoduchosti je krása! Vyzerá uhladene a pôvabne, ako (pravdepodobne) každý Londýnčan. Tieto okuliare, takzvané pilotky boli v 90tych rokoch jedným z najväčších trendov a do módy sa v najbližších sezónach vrátia – a to vo veľkom. Pozrite si tieto slnečné okuliare Ray-Ban alebo tieto slnečné okuliare Michael Kors a uvidíte, ako skvele v nich budete vyzerať.

#2

Fashion Week Londýn 2019, kolekcia jeseň/zima, tiny slnečné okuliare Vogue x Gigi Hadid, slnečné okuliare BOSS by Hugo Boss

Power couple. Couple goals. Majú mileniáli ešte nejaký iný výraz na opísanie páru, ktorého súčasťou chceme byť vážne všetci? Každopádne, títo dvaja vyzerajú nádherne. Zladená farebná škála outfitov aj okuliare – jednoducho skvelé. Tieto slnečné okuliare Vogue x Gigi Hadid pre ňu, tieto BOSS by Hugo Boss pre neho. Alebo vyskúšajte túto novú kolekciu tiny okuliarov! Skrátka si nejaké zaobstarajte a choďte von do ulíc aj so svojou milovanou polovičkou a buďte takí cool a pohodoví ako títo dvaja, ok? Viac Vám netreba.

#3

Fashion Week Londýn 2019, kolekcia jeseň/zima, slnečné okuliare Ralph Lauren s jednoliatym sklom

Prečo vyzerajú všetci v Londýne tak nenútene, aj keď sa stále kamsi ponáhľajú? Mali by sme sa tam aj my presťahovať? Pomohlo by to? Asi nie. Táto krásna dievčina síce siahla po neutrálnych farbách, ktoré jej dodali skromný a elegantný look, na potom BUM! pridala žiarivo zelený rolák a jednoliate slnečné okuliare! Jednoznačne vie, čo robí. Tieto jednoliate slnečné okuliare Ralph Lauren vyzerajú veľmi podobne! Alebo skúste tieto od Diesel alebo tento model od Versace, poďakovať nám môžte neskôr.

FASHION WEEK Miláno: Haute Couture 2019

Ciao Miláno, ty kráska! Každý rok sa do teba zamilujeme odznova. Ako to? Pár dôvodov je hneď tu...

#1     

Fashion Week Miláno 2019, kolekcia jeseň/zima, oversized slnečné okuliare Dolce & Gabbana

Kráľovná kombinácie čiernej a bielej. Uhladený účes a monochromatické, elegantné doplnky – a máte to. Oversized slnečné okuliare skrátka nikdy nevyjdu z módy. Tieto sú nielen praktické ale aj krásne, elegantné a nadčasové. Oversized slnečné okuliare Dolce&Gabbana Vás nikdy nesklamú. A čo keby ste si pozreli tento model značky Prada alebo tento od Giorgio Armani? Určite pre seba nájdete to pravé!

#2

Fashion Week Miláno 2019, kolekcia jeseň/zima, aviator slnečné okuliare Emporio Armani

To je ale klenot! Úplne ako zo seriálu Matlock, nie? Tento chalan si každý detail svojho outfitu premyslel, a my máme ľudí, ktorí sa neboja pri detailoch byť trochu extra naozaj radi! Navyše, tieto modré slnečné okuliare Emporio Armani budú vyzerať skvele aj na Vás! Alebo zvážite radšej tieto Gucci? Voľba je na Vás.

#3

Fashion Week Miláno 2019, kolekcia jeseň/zima, cat eye dioptrické okuliare Giorgio Armani

Milujeme každý outfit s dobrým trenchcoatom! Pri spomienke na inšpektora Gadgeta nás vždy zaplaví nostalgia a hneď máme lepšiu náladu! Toto dievča dokonale spĺňa naše podmienky – snád všetci sa zhodneme na tom, že nie každý si dokáže takto sebavedome obliecť outfit s lesklým trenchcoatom! Ak k nemu ešte pridáte tie správne okuliare, máte to vyhrané. Skúste tieto dioptrické okuliare Giorgio Armani alebo tieto podobné od Web. Držíme palce!

FASHION WEEK Paríž: Haute Couture 2019

Paríž – mesto lásky, módy, croissantov, neuveriteľnej architektúry a osobitého štýlu. Fashion Week v Paríži je vždy ohromná udalosť, najmä kvôli šarmu mesta. Do ktorých outfitov z ulice sme sa zamilovali tento rok? Poďme sa na to pozrieť.

#1

Fashion Week Paríž 2019, kolekcia jeseň/zima, čierne cat eye slnečné okuliare Fossil

Elegantný, jedinečný, sexy a vyspelý – to je štýl, ktorý sa hodí snáď každému, ale nie každý má naň dostatočnú odvahu. Táto dáma však vedela, čo robí a išla do toho na 100%. Skúste medzi doplnky vo svojom šatníku zaradiť tieto tmavé slnečné okuliare Fossil a uvidíte, či sa aj vy uvidíte v inom svetle. (JASNÉ ŽE ÁNO! Veď sú to slnečné okuliare, takže jasné, že sa uvidíte v inom svetle, haha. Chápete? Nie? Ok, nevadí.)

#2

Fashion Week Paríž 2019, kolekcia jeseň/zima, obdĺžnikové slnečné okuliare Diesel

Toto je doslova Paríž v jednej fotke – zdanlivo obyčajný, ale zároveň tak krásny! Pamätajte, ak chcete pôsobiť rovnako ležérne a zároveň elegantne ako toto dievča, stačí Vám zvoliť tie správne okuliare. Už vyššie sme spomínali, že obdĺžnikové slnečné okuliare sú tento rok úplná bomba, a táto módna diva s nami zjavne súhlasí. Zvolila kúsok podobný týmto slnečným okuliarom Diesel, či tomuto krásnemu modelu od Komono. Ktorý model si vyberiete Vy?

#3

Fashion Week Paríž 2019, kolekcia jeseň/zima, slnečné okuliare Moschino

Denim je nová čierna. Ak k nemu pridáte teplý rolák a nápadné športové slnečné okuliare, máte to jasne vyhraté. Tento týpek vie, o čom rozprávame, preto zvolil výrazné slnečné okuliare podobné týmto či týmto od Moschino, alebo tomuto klenotu značky Tommy Hilfiger. A my to milujeme!

Dúfame, že táto ochutnávka z tohtoročných fashion weekov Vám priniesla radosť a módnu inšpiráciu – o to sme sa koniec koncov snažili. Len nezabudnite byť sami sebou a vždy si vyberať oblečenie, knižky, prácu, štýl a okuliare, ktoré sa páčia Vám. Uvidíte, aká pozitívna zmena nastane vo Vás a Vašom sebavedomí! Len sme chceli aby ste vedeli, že ste skvelí aj ak nechodíte na fashion week či nesledujete najnovšie trendy. Ok? Tak a teraz smer eyerim e-shop! Je to skvelé miesto.