Máte pocit, že móda v zime je nuda? Veď aj tak sa predsa všetko schová pod kabátom? My vás teraz radi presvedčíme o opaku! Pozrite sa na naše krásne influencerky a inšpirujte sa ich skvelými outfitmi! Ktorý sa vám páči najviac?

 

Na hory!

Výlety do hôr už dávno nie sú iba o nadrozmerných nevábnych kombinézach. Puffy bundy, priliehavé termo či kožušinové aplikácie sú skrátka in! Na horskom slnku však treba mať vždy po ruke aj kvalitné slnečné alebo lyžiarske okuliare. Siahnite napríklad po okuliaroch Vega z kolekcie OiO by eyerim, Prada či Balenciaga.
 


@nicollch

 


@elisabeth.uhliarova

 

  @nicolblasko
 

Vanilla girl

Trend “vanilla girl” nie je novinkou, no stále sa teší veľkej popularite. Ide o minimalistické outfity v rôznych odtieňoch béžovej, bielej a svetlohnedej. Pletený sveter, nadrozmerný šál či pohodlnú teplákovú súpravu doplňte okuliarmi, ktoré celý outfit dokonale podčiarknu. Ray-Ban? Gucci? Tom Ford? Je to na vás!

 


@antonelanovakovic

 


@gosiabednarczuk

 


@kdebolotambolo

 

Kožuchy na všetky spôsoby

Krátky? Dlhý? Umelý? Viacfarebný? Nech vám napadne akýkoľvek typ kožucha, túto sezónu so žiadnym z nich nespravíte krok vedľa! Pridajte k nemu výrazné okuliare a užite si okamžitý pocit luxusu. Dokonalé budú napríklad okuliare Saint Laurent, Naos z kolekcie OiO by eyerimVersace či Prada!
 


@teri.pallova

 


@nicollch

 


@nikola_uhlirov

 


@esterporubcova

 

 

Black on black

Nesmrteľná čierna sa svojho kraľovania rozhodne nevzdáva ani v zime. Aby ste však predišli fádnosti, čierny outfit doplňte doplnkami, ktoré ho pekne oživia. Vyberte si kontrastný opasok, šperky či skvelé okuliare! Výrazné VersaceDsquared2 či Gucci z vás spravia neprehliadnuteľnú.

 


@anatoljmakeup

 


@denisakokorova

 


@dianalexe

 


@karolinamalisova

 

Mob wife

Vysoké čižmy s podpätkom, statement kabát z umelej kožušiny, červené nechty a výrazný make-up. Toto sú znaky ženy, ktorá podľahla aktuálnemu trendu “mob wife” alebo “mafiánska manželka”. Ak si k tomu ešte nasadíte aj čierne okuliare Prada, budete ako vystrihnutá z talianskeho filmu!

 


@gosiabednarczuk

 

Tak čo, inšpirovali ste sa? Dúfame, že áno! Nech už si v zime oblečiete čokoľvek, nezabúdajte na pohodlie a štýlovú ochranu očí s okuliarmi od eyerim!