Deň sv. Valentína je už za rohom a vás čaká výzva - nájsť ten najlepší darček pre vašu Valentínku. Čo môže na prvý pohľad vyzerať ako jednoduchá úloha, sa môže zmeniť na náročnú misiu a v tom horšom prípade skončiť ako úplná katastrofa. Ale nie tentokrát. Prekvapte vašu Valentínku s novými okuliarmi - či už slnečnými, dioptrickými alebo lyžiarskymi. Okuliarmi, ktoré sa budú páčiť a najmä budú sedieť. Pokiaľ hľadáte inšpiráciu, nahliadnite do nášho Valentínskeho sprievodcu a nájdite valentínsky darček. 

RETRO MILOVNÍČKA

Niektorí ľudia jednoducho milujú cestovať v čase. Vintage a old-school je ich druhé meno. So slnečnými okuliarmi Ray Ban Jackie Ohh  určite trafíte do čierneho. Alebo napríklad týmito jemnými zlatistými Dolce&Gabanna slnečnými okuliarmi. Pokiaľ vaša priateľka nosí dioptrické okuliare, skúste napríklad tieto Venus od OiO by eyerim - za výhodnú cenu a dokonca s kvalitnými šošovkami zadarmo.

Retro milovníčka - Valentínsky darčekový sprievodca - pre ŇU Ray Ban Ja Jo okrúhle okuliare

ZAPÁLENÁ ŠPORTOVKYŇA

Svoj deň si nedokáže predstaviť bez športovej aktivity. Pokiaľ je vaša priateľka vášnivá bežkyňa, tak tieto Julbo športové okuliare budú dobrou voľbou. Pre lyžiarku alebo snowboardistku by sme odporúčali Oakley FLIGHT DECK XM lyžiarske okuliare s technológiou PRIZM. A čo je ešte lepšie na týchto okuliaroch? No predsa to, že sú OTG - a teda sú kompatibilné s dioptrickými okuliarmi bez straty pohodlia.  

Športovkyňa -Valentínsky darčekový sprievodca - pre ŇU Oakley Flight Deck XM lyžiarske okuliare

MINIMALISTKA

Jednoduché a čisté línie. To je to, čo predstavujú Ray Ban Round Metal dioptrické okuliare - stvorené pre ženu, ktorá miluje minimalistický dizajn. Pre minimalistickú femme fatale máme tip z kolekcie Marc Jacobs. A mimochodom, v eyerim máme špeciálny a ultra minimalistický kúsok dioptrických okuliarov - model Pluto od OiO by eyerim s priehľadným rámom.

Minimalistka - Valentínsky darčekový sprievodca - pre ŇU Ray Ban Round Metal dioptrické okuliare

ODVÁŽNE EXTRAVAGANTNÁ

Ženy zvyčajne milujú módu a slnečné okuliare nie sú výnimkou. Pre ženu, ktorá rada trčí z davu, sú Prada slnečné okuliare jednou z najlepších volieb. Miu Miu slnečné okuliare sú povestné svojim francúzskym štýlom a atypickými rámami, ako napríklad tieto.  A ak vaša milovaná má rada nezvyčajné okuliare, Chloe dioptrické okuliare sú perfektným výberom. 

Extravagantná - Valentínsky darčekový sprievodca - pre ŇU - Prada slnečné okuliare

ŠPORTOVEC

Pre športovca musíme jednoznačne odporučiť tieto celorámové Oakley Holbrook športové slnečné okuliare s PRIZM technológiou. Na druhú stranu, máme v ponuke aj ultraľahké dioptrické okuliare Nash od OiO by eyerim pre tých, ktorí nechcú okuliare pri športovej aktivite ani cítiť.

Športovec - Valentínsky darčekový sprievodca - pre NEHO Oakley Holbrook slnečné okuliare

KLASIK

Elegantný a trendy zároveň. Tieto Ray Ban Clubmaster slnečné okuliare ladia či už s koženou bundou, ale aj s oblekom. Ak by ste chceli ušetriť a kúpiť svojmu Valentínovi dioptrické okuliare za dostupnú cenu, tak tento minimalistický model MARTIN od Kohe by eyerim je ten pravý.Klasik -Valentínsky darčekový sprievodca - pre NEHO model Martin z eyerim collection dioptrické okuliare

FASHION FREAK

Pokiaľ miluje módu rovnako ako vy (možno aj viac), tak tieto Persol slnečné okuliare sú tou správnou voľbou - kvalitné materiály a ručná výroba priamo z Talianska. Pre muža, ktorý rád trčí z davu by sme navrhovali tieto žiarivo žlté  Arnette slnečné okuliare, s ktorými sa určite nestratí.  Tom Ford dioptrické okuliare sa skvelo hodia k mužovi, ktorý si potrpí na svetové značky s unikátnym dizajnom.

Fashion freak - Valentínsky darčekový sprievodca - pre NEHO Persol 649 Series slnečné okuliare

UMELEC

Rocker, maliar, dizajnér ... na tom nezáleží, pretože Ray Ban Round slnečné okuliare sa hodia každému a do každého outfitu. Tieto kovové Emporio Armani slnečné okuliare sú ako stvorené pre muža s výnimočným štýlom. Pokiaľ váš Valentín nosí dioptrické okuliare a chce niečo špeciálne, tak tieto priehľadné Wasat od OiO by eyerim by sa mu mohli páčiť.

Umelec - Valentínsky darčekový sprievodca - pre NEHO - Ray Ban Round Flash Lenses slnečné okuliare

Láska je vo vzduchu a dizajnérske okuliare sú fantastickým darčekom pre toho, koho milujete! Pre viac inšpirácie si prezrite náš eyerim eshop a vyberte si váš obľúbený kúsok z valentínskej kolekcie, ktorú sme pre vás starostlivo vybrali. Pokiaľ si nebudete vedieť dať rady, pokojne kontaktujte náš zákaznícky servis, ktorý vám ochotne a radi poradia s nákupom.