Vianoce nie sú vždy len o pití vareného vína či teplého kakaa popritom ako cez okno sledujete padajúce jemné snehové vločky. Pre niektorých z nás sú vianoce stresujúcim obdobím: nakupovať darčeky pre ľudí, na ktorých vám záleží vie byť naozaj náročnou úlohou. Hlavne ak si nie ste istí, čo im máte kúpiť, nestíhate alebo nemáte energiu predierať sa preplnenými nákupnými centrami.

Čo ak vám povieme, že na všetky vaše problémy s nakupovaním darčekov máme riešenie?

Náš návrh: okuliare! Či už ide o slnečné, dioptrické alebo lyžiarske, stavíme sa, že mnoho z vašich priateľov či rodinných príslušníkov sa poteší novému kúsku, ktorý im sadne do štýlu. Navyše, v eyerim máme v ponuke okuliare naozaj pre každého. Vytvorili sme pre vás aj vianočného darčekového sprievodcu!

Čo nájdete v našom sprievodcovi darčekmi?

Všetky naše najlepšie okuliare ručne vybrané tak, aby si každý našiel niečo zo svojho štýlu. Či už chcete obdarovať výnimočného muža, ženu alebo dieťa, máme pre vás všetko, čo by ste mohli potrebovať! Ale ako na to?

1. Zistite tvar tváre

V tomto článku sme si predstavili štyri hlavné typy tváre: štvorcový, srdcový, okrúhly a oválny. Ak si myslíte, že je vaša tvár podobná niektorému z nich a zhodujete sa vo viac ako 2 hlavných charakteristikách, našli ste tvar, ktorý zodpovedá vašej tvári!

2. Akú značku vybrať?

Na eyerim nájdete viac ako 75 svetoznámych značiek, ako sú Ray-Ban, Oakley, Polaroid, Guess, D&G, Gucci, Moschino a mnoho ďalších. Alebo hľadáte módny a zároveň cenovo dostupný výrobok, ktorý zodpovedá najnovším trendom? Potom si prezrite našu novú eyerim collection! Máme okuliare všetkých veľkostí, farieb, tvarov a štýlov, ktoré vyhovejú každému rozpočtu.

3. Hľadáte okuliare pre ženu?

Je dáma, ktorú chcete obdarovať skutočnou módnou maniačkou? Športovkyňa, ktorá nedokáže obsedieť? Milovníčka klasiky, ktorá to vsádza na istotu sofistikovaným vzhľadom? Alebo chcete okuliare pre štýlovú minimalistku, ktorá miluje čisté línie a každodennú eleganciu? Tu nájdete niečo pre každú z nich!

CHCEM VIDIEŤ VIAC

4. Hľadáte okuliare pre muža?

Ponúkame vám ten najlepší výber pre každého muža. Tradičné voľby pre skutočných gentlemanov, špeciálny dizajn pre milovníkov trendov, ktorí hľadajú jedinečnosť, najlepšie vybavenie pre športovcov, ktorí sú v neustálom pohybe alebo okuliare pre štýlových minimalistov, ktorí vedia, že menej je viac.

CHCEM VIDIEŤ VIAC

5. Hľadáte okuliare pre dieťa?

Či už vaše dieťa potrebuje slnečné okuliare alebo dioptrické, u nás nájdete všetko na jednom mieste! Carrera Junior, Ray-Ban Junior, Lacoste, Oakley, Love Moschino, Nike a veľa ďalších známych značiek ponúka kvalitné okuliare pre deti všetkých vekových kategórií.

CHCEM VIDIEŤ VIAC

Každý kúsok, ktorý sme pre vás vybrali máme momentálne na sklade. To znamená, že vám ho stihneme (zadarmo!) doručiť ešte pred Vianocami úplne bez problémov. Okrem toho sme vám všetky nami odporúčané okuliare rozdelili do kategórií, aby ste bez problémov vedeli nájsť to, čo hľadáte. No čo je na tom celom najlepšie? S naším virtuálnym zrkadlom nepotrebujete ani len odísť z domu, aby ste našli tie dokonalé vianočné darčeky. A keď máte pochybnosti o nákupe dioptrických okuliarov, máme pre vás našu aplikáciu Lens Scan!

So správnymi darčekmi budú vaše Vianoce rozhodne šťastné a veselé!