Čo je to CESA?

CESA je skratka od “Central European Startup Awards”, čiže vo voľnom preklade do slovenského jazyka to znamená “Ocenenia startupov v centrálnej Európe”. Ostaňme ale pri CESA, dobre?

Ocenenia CESA sú regionálnou súťažou fungujúcou v priamo v srdci Európy. Hneď ako sa vyhlásia víťazi v regionálnom kole, automaticky postupujú do súťaže GSA (Global Startup Awards). GSA je celosvetová súťaž, ktorá hľadá tie najlepšie talenty v medzinárodnom startupovom ekosystéme.

V roku 2016 ocenenia CESA prijali 800 nominácii startupov a tohto roku až 3800. Čísla hovoria sami za seba a je očividné ako ceny CESA každým rokom rastú a vzbudzujú záujem mladých, odvážnych startupov.

Pýtate sa však na čo vlastne CESA slúži? Okrem toho, že víťazi postúpia do svetového kola a majú tak možnosť súťažiť o titul najlepšieho startupu na svete, všetci účastníci a finalisti sa dostanú do povedomia svetovo známych influencerov, akými sú napríklad aj známi investori zo Silicon Valley! Ktorý startup by po niečom takom netúžil?

eyerim x CESA - Ako sa nám to podarilo?

eyerim je aktuálne jedným z finalistov v regionálnej súťaži (CESA) a od postupu do medzinárodného kola (GSA) nás delí málo. Ako sa nám to podarilo? Teraz Vám prezradíme náš tajný trik. Ste ním VY, naši zákazníci. Bez Vás by sme neboli tam, kde sme a o regionálnych, či medzinárodných súťažiach by sa nám ani nesnívalo.

Do 31. augusta prebieha online verejné hlasovanie, ak nás chcete podporiť aj svojim hlasom, môžete tak urobiť tu.

ĎAKUJEME VÁM, priatelia.

Byť finalistom v súťaži takého rádu, je pre nás splnený sen. Máte to u nás.