Týždne módy už tradične prichádzajú s novinkami vo svete módy a výnimkou nie je ani dizajn okuliarov. Objavte vylepšenia klasických modelov, nájdite dokonalú rovnováhu medzi trendmi a nadčasovosťou, novotou a nostalgiou. Rok 2022 prichádza s oživením slnečných a dioptrických okuliarov novými materiálmi, magickým retro nádychom, futuristickými dizajnmi, pestrými farbami a doplnkami. Ktorému trendu neodoláte?

"Móda je to, čo si kúpite, no štýl je to, čo s tým urobíte."

Nadrozmerné aviatorky

Áno, naše milované pilotky zažívajú svoj veľký návrat. A pod pojmom veľký myslíme naozaj veľký – dizajny od Max Mara a Tom Ford zakrývajú polovicu tváre, zatiaľ čo Gucci sa rozhodol pre masívne rámy. Ich nadrozmerné modely sú nevyhnutnosťou tejto sezóny pre každý tvar tváre.

Fashion Weeks 2022, Tom Ford, eyerim.sk

Obdĺžnikové rámy

Objavte jeden z najdominantnejších trendov okuliarov. Tento futuristický tvar, ktorý ponúka napríklad Balenciaga alebo Balmain, je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú vyzerať bezchybne. Ideálne pre oválne, okrúhle a srdcové tváre. Pre ešte väčší dojem ich skombinujte so stiahnutými vlasmi.

Fashion weeks 2022, eyerim collection Vega, eyerim.sk

"Slnečné okuliare sú ako očné tiene: Všetko vďaka nim vyzerá mladšie a krajšie."

– Karl Lagerfeld

Odvážne farby & retiazky

Pridajte viac farieb do svojho každodenného štýlu a ukážte svetu, kto naozaj ste! D&G, Persol, Chanel a Valentino - všetci si osvojili tento skvelý a praktický trend. Majte svoje okuliare v bezpečí a vždy po ruke s nádhernými retiazkami a ukážte svoje ja ako nikdy predtým.

Fashion weeks 2022, Jimmy Choo, eyerim.sk

Super hranaté rámy

Upútajte pozornosť všetkých veľkými štvorcovými okuliarmi! Tento nadčasový štýl siaha od motýlieho tvaru po vintage, no zároveň hravý vzhľad. Ako sme mohli vidieť u Diora či Prady – tieto okuliare jednoducho pozdvihnú váš vzhľad na ďalšiu úroveň. Vyberte si ich pre oválne a okrúhle tváre.

Fashion weeks 2022, eyerim collection Seren, eyerim.sk

"So svojimi slnečnými okuliarmi som Jack Nicholson. Bez nich som tučný a mám 60."

- Jack Nicholson

Maxi vintage rámy

Väčšie je lepšie! Ako ukázali Versace, Fashion East a Courrèges, tieto okuliare, so svojimi nadrozmernými proporciami a hrubými rámami, ponúkajú nezameniteľný retro-vintage nádych. Vďaka ich hranatým alebo zaobleným tvarom budete vždy vyzerať štýlovo.

Fashion Weeks 2022, Chloe, eyerim.sk

Nech už ste si padli do oka s ktorýmkoľvek z trendov, skvelou správou je, že na eyerim eshope ich nájdete všetky! Tak prečo nezmeniť každodennú všednosť za dychberúcu výnimočnosť? S týmito okuliarmi to bude hračka.

Chcete vedieť, ako nakupovanie na eyerim dopadlo po hodnotení od Modio.sk? Zistite kompletnú recenziu na našu online očnú optiku TU!