Dni sú kratšie, teploty nižšie, škola za začala,... Všetko jasne napovedá tomu, že je tu opäť jeseň. Obdobie, kedy sa lúčime s letnými trendami a vítame nové. A keď si váš šatník pýta zmenu, ako lepšie ju dosiahnuť, než pomocou skvelých okuliarov?

Či už sa chystáte do školy, práce, alebo jednoducho túžite po zmene, prinášame vám 6 najhorúcejších trendov v okuliarovej móde tejto jesene. Ktoré to sú?

 

1. Sexy “mačky”

Nič nie je viac ikonické ako tieto elegantné okuliare s retro nádychom. Ideálne pre odvážne ženy, ktoré chcú pôsobiť trendy a sofistikovane. Či už sú s hrubým alebo tenkým rámom, vždy pôsobia výnimočne. Skúste napríklad značky ako Versace, Balenciaga and D&G.

 

2. Okrúhly tvar pre každého

Tieto okuliare nie sú len pre Harryho Pottera! Okrúhle okuliare sú trendy a navyše nesmierne univerzálne. Vhodné pre mužov aj ženy, pôsobia moderným a zároveň nadčasovým dojmom. Vyberte si okrúhle okuliare od svetových značiek alebo vsaďte na kvalitu a bezkonkurenčnú cenu našich vlastných kolekcií okuliarov OiO a Kohe by eyerim.

 

3. Nevýrazná transparentnosť

Ak ste milovník minimalizmu, tieto okuliare sú pre vás ako stvorené. Pôsobia ľahko a nenútene a sú ideálne pre tých, ktorí chcú pôsobiť decentne, no zároveň štýlovo.

 

4. Neprehliadnuteľné farby

Nebojte sa vyniknúť! Či už si vyberiete okuliare v žiarivom červenom, tajomnom fialovom alebo elegantnom zelenom odtieni, určite upútate pozornosť. Experimentujte a ukážte všetkým, na akú farbu máte práve náladu.

 

5. Business elegancia

Pre tých, ktorí hľadajú kombináciu elegance a profesionality, sú tu okuliare, ktoré vyjadria váš decentný a zároveň štýlový postoj. Objavte klasické rámy, s ktorými vyniknete na každej prezentácii, schôdzke či obchodnom stretnutí.


 

6. Vždy trendy pilotky

Presne tak - tieto okuliare nikdy nevyjdú z módy. Dokonalé pre tých, ktorí túžia po dobrodružstve a slobode. Chcete pôsobiť sebavedomo a odvážne? Pilotky sú presne pre vás!

 

Nechajte sa inšpirovať a vyberte si svoj nový vzhľad na túto jeseň na eyerim. Potešte seba (a svoje oči) a buďte trendy!