Fantastická hudba, skvelá atmosféra a neuveriteľné outfity od výmyslu sveta? Presne tak, hovoríme o letných festivaloch! Ich brány sa pomaly otvárajú a my v eyerim samozrejme chceme nielen to, aby boli vaše oči chránené pred slnkom, ale aby ste mali aj ten najlepší možný štýl. Či už sú to slnečné okuliare alebo dioptrické okuliare, správny výber môže vaše letné zážitky povýšiť na úplne novú úroveň. Preto sme pre vás pripravili štyri trendy okuliarov, s ktorými zahviezdite (nielen) na letných festivaloch. 

Žiarivé farby

Leto je o zábave a množstve farieb - tak prečo by mal byť váš fetivalový look výnimkou? Ak chcete byť naozaj neprehliadnuteľní, žiarivé farby sú pre vás to pravé! Zelené, modré, červené, žlté, ružové,... výber je len na vás. Výrazné a žiarivé farby sú ideálne na vytvorenie hravého outfitu a sú tak vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí sa neboja ukázať svoju jedinečnosť.



@styleofbecca

Hľadáte niečo štýlové, ale zároveň cenovo dostupné? OiO by eyerim je tá správna voľba! Bavte sa s trendy farebnými okularmi už od 20€. Nech je váš festivalový štýl akýkoľvek, s OiO by eyerim zvládnete každú festivalovú výzvu!


Cat-eye okuliare

Tieto okuliare boli, sú a vždy budú v móde! Mix retro šarmu a moderného trendu vám dodá nepriehliadnuteľný a sexy vzhľad. Sú ideálne pre tých, ktorí majú radi vintage štýl a chcú pôsobiť elegantne a trendy zároveň..



@
jankasla


Štýlové 90-te roky

Móda 90-tych rokov je späť a nemieni len tak rýchlo odísť. Obdĺžnikové rámy, drobné okrúhle okuliare či miniatúrne cat-eye? Ani s jednými nespravíte krok vedľa! Tieto okuliare sú skvelým doplnkom k vintage oblečeniu, s ktorým vytvoria super chic kombináciu.


@sorr.sorrr


Okrúhle klasiky

Okrúhle okuliare sú jedým z najuniverzálnejších trendov, ktorým zaručene nič nepokazíte. Ak máte radi klasický a nadčasový štýl, ktorý prináša rovnováhu medzi štýlom a funkčnosťu, okrúhle okuliare Ray-Ban, Polaroid či Gucci sú pre vás ako stvorené.



@styleofbecca


Aktívne duše vždy a všade

Ak ste milovníkmi aktívneho životného štýlu, ukážte to aj na festivale. Naše športové okuliare Oakley, uvex či Horsefeathers sú odolné, praktické a štýlové, takže si ich môžete užiť pri všetkom, čo vás v lete čaká.


@
greceghanem


Ako vidíte, letné festivaly sú ideálnou príležitosťou na to, aby ste sa odvážili a vyskúšali niečo nové. Nezáleží na tom, či ste milovník farieb, vintage štýlu, minimalistického dizajnu alebo klasických tvarov, na www.eyerim.sk nájdete pre seba vždy to pravé. Nezabudnite, že správne okuliare nie sú len o ochrane očí, ale aj o vyjadrení svojej jedinečnej osobnosti. Tak sa nebojte experimentovať a užite si leto naplno!