Leto je už v plnom prúde a vy ešte stále nemáte ten správny pár slnečných okuliarov? Máme pre vás skvelý tip: naša novoobľúbená značka, Christopher Cloos. Táto firma zo Škandinávie a jej elegantný, nadčasový dizajn nám veľmi rýchlo prirástli k srdcu. Pozrite sa sami - možno nájdete práve to, čo hľadáte.

Slnečné okuliare Christopher Cloos: Ako to celé začalo

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

Príbeh tejto značky začína dvoma kamarátmi, ktorí sa vybrali na dovolenku na slnkom zaliaty juh Francúzska. Popíjali espressá, šampanské a občas aj bourbon - samozrejme v najlepšej kvalite a “on the rocks”.

Jedného dňa úplnou náhodou stretli v klube na Paloma Beach neuveriteľne fascinujúceho muža. Tento muž, pôvodom z Monaka, ich ihneď zaujal svojím elegantným štýlom a očividnou láskou ku klasickým vintage slnečným okuliarom. Výzorom aj povahou sa dokonale hodil ku okolitým krásnym plážam a pohodovej atmosfére Azúrového pobrežia.

Porozprával im o svojom životnom štýle - o tom, ako si užíva každý deň so slnečnými okuliarmi na očiach a úsmevom na tvári. Povedal, že sa riadi mottom “Bon vivant” - jeho cieľom je dobre žiť, užívať si krásy života a spoznávať svet. Bol neuveriteľne sebaistý a bolo očividné, že má rád dobrodružstvo. Skrátka ich úplne uchvátil.

Tento muž sa volal, ako ste už možno uhádli, Christopher Cloos.

Slnečné okuliare Christopher Cloos: Pôvod značky

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

Po návrate z dovolenky, inšpirovaní rozhovormi s Christopherom, si naši dvaja kamaráti uvedomili, že chcú jeho štýl rozšíriť do celého sveta. Je na to snáď lepšia cesta, ako vytvorenie značky elegantných, ale zároveň cenovo dostupných slnečných okuliarov, ktorá nesie jeho meno?

Christopher Cloos je rozhodne jedna z našich obľúbených značiek slnečných okuliarov. Ich jedinečná kombinácia moderných a retro prvkov dokopy tvorí naozaj nadčasový dizajn. A čo je ešte dôležitejšie - najradšej máme značky, ktoré majú. A je to práve kvôli príbehu o Christopherovi Cloosovi, že táto rovnomenná značka symbolizuje nielen módu, ale aj životný štýl. 

Slnečné okuliare Christopher Cloos: Štýl

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

Tak teda vznikla značka Christopher Cloos. Minimalistický dizajn s ľahkým dotykom retra, vyrobený len z tých najkvalitnejších materiálov a predávaný za naozaj rozumné ceny. Opísané ako “Škandinávske slnečné okuliare pre každú príležitosť”, ich dizajny mali dať komukoľvek na svete šancu byť o trochu viac ako Christopher. 

Svoj prvý model veľmi príznačne pomenovali “Paloma” - podľa pláže, kde Christophera prvýkrát stretli. Dostupné vo štyroch farbách, tieto slnečné okuliare majú “klasický, minimalistický a nadčasový rám”, určite by ich rád nosil aj sám Christopher.

Či už budete mať príležitosť vyraziť toto na juh Francúzska alebo nie, s týmito slnečnými okuliarmi Christopher Cloos sa aj tak budete cítiť, ako by ste tam boli (a za zlomok ceny). Jednoducho navštívte náš web eyerim, ktorý je týchto skvelých slnečných okuliarov plný, objednajte si svoj vysnený pár a užívajte si leto po celý rok! Nemáte za čo.