Všetci zbožňujeme naše okuliare, ale občas sa nám jednoducho nechce utrieť ich od nečistôt nazbieraných z celého dňa - od makeup-u, od potu či znečisteného mestského vzduchu. To všetko naše okuliare každodenne poškodzuje! Ste tak na tom aj Vy? Máme pre Vás však perfektné riešenie - EYESHAKER! EYESHAKER je rýchly a účinný čistiaci set na akékoľvek okuliare a my sme si ho úplne zamilovali!

Áno, áno, všetko to znie krásne, ale načo sa tým viac zaťažovať, nie? Exkluzívne pre Vás tu máme 3 dôvody, prečo si aj Vy určite EYESHAKER zamilujete:

1. EYESHAKER umožňuje kompletné vyčistenie (takmer) všetkých okuliarov

Narozdiel od obyčajnej čistiacej handričky, EYESHAKER nečistí len šošovku, ale aj celý rám. Nielen šošovka sa každodenne znečisťuje! Pravidelné čistenie celého rámu umožňuje ponechať výraznú farbu rámu a okuliare “nestarnú”. Jednoducho povedané - Vaše okuliare budú vyzerať ako nové veľmi dlho! Metóda natriasania je úplne bezpečná, na okuliaroch Vám nezostanú žiadne škrabance alebo šmuhy.

EYESHAKER July Giveaway EYESHAKER July Giveaway

2. EYESHAKER je rýdzo rodinná firma

Založená dvoma bratmi s obrovskou vášňou pre okuliare - jeden z nich je optik a dizajnér okuliarov, ten druhý je bývalý profesionálny športovec. Láska pre dizajn, módu a okuliare je to, čo týchto bratov na ich ceste k dokonalému a efektívnemu čistiacemu riešeniu akýchkoľvek okuliarov, naozaj spojilo.

3. EYESHAKER je jednoduchý a účinný

EYESHAKER je hlavne o jednoduchom používaní a bezchybnom výsledku, ktoré dosiahnete okamžite pri používaní EYESHAKER-u. Podľa EYESHAKER webu čistenie dioptrických, slnečných či športových okuliarov s ich čistiacim sedom zaberie iba 4 jednoduché kroky:

EYESHAKER July Giveaway

- Naplňte nádobku EYESHAKER do polovice vlažnou vodou a pridajte dva vstreky čistiaceho roztoku
- Vložte okuliare dovnútra a natriasajte nádobou po dobu cca 15 sekúnd
- Opláchnite čistou vodou
- Okuliare vysušte EYESHAKER handričkou z miktovlákien
- Voilà! Vaše obľúbené okuliare sú opäť ako nové!

A teraz môžete vyhrať EYESHAKER! Na eyerim webe sa práve odohráva skvelá Súťaž o EYESHAKER. Stačí si objednať akékoľvek okuliare, v akejkoľvek cene a ste v súťaži! Súťaž bude trvať až do konca Júla, tak sa poponáhľajte - čas šialene beží.

Ak naše 3 dôvody, prečo si zamilovať EYESHAKER Vás dostatočne nepresvedčili, vyskúšajte aj tieto detailnejšie otázky aj odpovede na EYESHAKER webstránke (v anglickom jazyku) a určite sa do jednoduchého čistenia okuliarov zamilujete. Verte nám, nebudete to ľutovať.