Leto je v plnom prúde a my sme sa opýtali našich vždy štýlových a trendy influenceriek na ich tohtoročné obľúbené slnečné okuliare. V predošlom blogu si influencerky vyskúšali na vlastnej koži Magic Mirror a povedali nám o svojich skúsenostiach. No teraz sa však presuňme k letným obľúbencom.

Florina Toma

Florina je právničkou v oblasti realitného biznisu a skúsenou cestovateľkou (ktorá doteraz navštívila 34 krajín) zároveň. Tomu hovoríme multitasking! Rovnako ako mnohí z nás aj Florina rozumie dôležitosti skvelých okuliarov (a nie len preto, aby ich ukázala na svojom svetovom Instagrame).

Ako sa Florina vyjadrila, toto leto sa zamilovala do týchto ženských a okúzľujúcich okuliarov Michael Kors Lugano. Spomínané slnečné okuliare sú štýlové a veľmi ľahko sa dajú kombinovať do rôznych outfitov. Veď sami vidíte na obrázkoch nižšie, že Florina ich dokázala skombinovať do jemného (vílieho) letného outfitu v šatách. No slnečné okuliare Michael Kors sa dajú nosiť aj pri klasickom, prípadne športovom looku alebo aj s jednoduchou koženkou. 

Rumunská influencerka Florina Toma nosí slnečné okuliare Michael Kors Lugano

Fanni Weisz

Fanni Weisz je maďarská modelka, influencerka a vášnivá cestovateľka. Ako môžete vidieť na jej Instagrame, tak má vycibrený vkus na módu. Fanni je však aj aktivistka, ktorá by si chcela otvoriť bar pre hluchonemých ľudí. Sama vysvetľuje dôležitosť posunkového jazyka pri otváraní mysle počujúcich ľudí a pri poskytovaní šance pre nepočujúcich. Medzi jej projekty patrí práve spomínaný bar spravovaného nepočujúcimi, aby ukázala svetu, že nepočujúci ľudia nie sú takí odlišní od počujúcich.

Tohtoročnými favoritmi Fanni sú okuliare Ray-Ban Hexagonal. Hexagonal model patrí do najnovšej Ray-Ban kolekcie a perfektne sedí na srdcové tváre (akú má napríklad aj Fanni). Modelka vraví, že tieto slnečné okuliare nosí takmer každý deň, pretože sú nadčasové a trendy. Hodia sa asi do každého jej outfitu a nosí ich ako doplnok k bazénu v bikinách.

Maďarská influencerka a modelka Fanni Weisz nosí slnečné okuliare Ray Ban Hexagonal Flat

Naty Kerny

Naty ste určite už videli v jednom z našich predošlých blogov, alebo aspoň cez jej nádherný Instagram profil. Nielenže je Naty neuveriteľne fotogenická (a podobá sa na Kim Kardashian), tak rada cestuje, je veľkou milovníčkou psíkov, venuje sa modelingu a zároveň je aj milou, čistou dušou, ktorá má pre každého pripravených pár priateľských slov. A medzitým sa ešte stíha venovať aktivizmu, snaží sa rozširovať dôležitosť slow fashion a pomáhaniu našej planéte.  

Ako Naty sama povedala, rozhodovala sa medzi dvoma značkami slnečných okuliarov, a to Dior a Prada. Nakoniec sa víťazom stáva...počkajte si…. Prada. Neuveríte, ale Naty si tieto slnečné okuliare Prada zaobstarala v dvoch podobných modeloch (áno, až tak sa jej páčia) pretože jej skvelo sedia na tvári a držia na nose. “Sú také pohodlné, že ani ich necítite pri nosení!”. Neutrálny rám sa hodí do každého (nielen jej) outfitu a napríklad Naty ich považuje ba priam až za šperk. Čo na ne hovoríte vy?

Slovenská influencerka a modelka Naty Kerny nosí slnečné okuliare Prada

A už sme na konci priatelia. Veríme, že sa vám dnešný článok páčil a že vás inšpiroval pri výbere nových a trendy slnečných okuliarov. Pokiaľ si nebudete istí, že aké by sa vám hodili, prečítajte si blog kde sa dozviete ako vybrať okuliare podľa typu tváre. Potom už len navštívite eyerim eshop a nájdete si tie pravé pre vás.