Letné festivaly sú v plnom prúde. Aké moderné slnečné okuliare si zabaliť? Čo je vlastne túto sezónu v móde? S neustále meniacimi sa trendami a štýlmi okuliarov, to môže byť v takýchto situáciách pomerne zložité. A presne preto sme tu my, aby sme Vám s výberom pomohli. Predstavujeme Vám zoznam 5 najviac trendy slnečných okuliarov a verte nám, nebudete ľutovať s výberom ani jedného z našich vybratých štýlov. 

Pohoda je letný hudobný festival odohrávajúci sa na starom letisku v Trenčíne. “Line-up” na Pohode je zaujímavý pre tisícky ľudí z celej Európy! Dokonca aj známy The Telegraph označil festival Pohoda za jeden z najlepších v Európe! A my sme sa chopili perfektnej šance nájsť tam pre Vás tých najštýlovejších ľudí. Aj keď musíme byť úprimní - tento rok sme na Pohode stretli neskutočné množstvo štýlových a krásnych ľudí! Bohužiaľ sa nám však nezmestia na blog všetci. Takže tu sú pre Vás piati z nich, ktorých štýl sme si absolútne zamilovali!

Netvrdíme však, že poznáme konkrétne modely slnečných okuliarov, ktoré prezentovaní ľudia mali na Pohode na očiach. Jednoducho sme iba hádali a hľadali také produkty, ktoré sa najviac podobali na dané produkty a ktoré aj máme dostupné v našom eyerim e-shope.

#1 OKRÚHLE SLNEČNÉ OKULIARE

Okrúhle Unisex čierne Ray-Ban RB2180 slnečné okuliare

Toto je špotová jednoduchosť v najlepšom prevedení! Šortky a skrátený top so štýlovými priehľadnými voľnými šatami, skombinované s pohodlnými teniskami vyzerajú absolútne nádhere na tejto slečne. Aj keď musíme uznať, že na nej asi všetko vyzerá skvelo! Jednoduchosť si očividne obľubuje, keďže aj okuliare si zvolila presne také - jednoduché. Máte aj Vy také slnečné okuliare? Nie?! Hneď ich teda objednávajte na eyerime, musíte ich mať!

#2 HRANATÉ SLNEČNÉ OKULIARE

Hranaté čierne Ray-Ban Chris Slnečné okuliare

Uvoľnený, ležérny, ale štýlový. Tento chlapík dobre vie, čo robí! Milujeme kombináciu čistého bieleho trička, kraťasov, Vans tenisiek s týmito skvelými čiernymi Ray-Ban slnečnými okuliarmi. Skvelá festivalová nálada, fantastická hudba a skákajúce hrady? To sú tie veci, čo máme radi! Veď čo viac by komu bolo treba? Možno iba nejaké iné Ray-Ban slnečné okuliare?  A taktiež, tieto slnečné okuliare zrkadlovky budú s každým outfitom vyzerať úplne perfektne! 

#3 CAT-EYE SLNEČNÉ OKULIARE

Čierne ženské Dolce & Gabbana slnečné okuliare v tvare mačacích očí.

Toto je klasický festivalový look, nie? Dievčenský a rozkošný, ale zároveň výrazný a vkusný. Keď pripočítame tú perfektnú farebnú kombináciu čiernej a bielej, ktorú toto dievča zvolilo, máme pred sebou dokonale elegantný a uvoľnený outfit. No nie je čarovná? Celý outfit je perfektne doplnený jednoduchými, ale nápadnými cat-eye slnečnými okuliarmi. Ak máte okuliare v tvare mačacích očí radi, máme ich v eyerim e-shope ešte omnoho viac!

#4 OVÁLNE SLNEČNÉ OKULIARE

Oválne ženské Vogue slnečné okuliare v zlatej a sivej farbe.

Čierne šik body s priehľadnými nohavicami v jemnej broskyňovej farbe, na hlave jednoduchý čierny klobúk a pohodlné biele tenisky - skvelá festivalová kombinácia! Neskutočne pôvabná je táto Naty Kerny, však? A pozrite na tie slnečné okuliare, ktoré zvolila! 90. roky sú jednoznačne späť a my máme pár presne takých v našej kolekcií. Napríklad tieto modré Vogue slnečné okuliare alebo tieto futuristické Miu Miu. Ktoré budú Vaše?

#5 JEDNOLIATE SLNEČNÉ OKULIARE

Jednoliate čierne Polaroid slnečné okuliare pre mužov.

Cítiť sa pohodlne je veľmi dôležitá vec, na ktorú nesmie nikto na letnom festivale zabudnúť, však? A tento chlapík to perfektne zvládol! Funky biele tričko, jednoduché čierne šortky, príjemné domácke ponožky na chladné noci a obľúbený pár bielych tenisiek. Och a nesmieme zabudnúť ani na tieto fenomenálne jednoliate slnečné okuliare, ktoré zvolil! Ozajstný módny génius. Ak ste aj Vy fanúšikom jednoliatych slnečných okuliarov, určite si pozrite aj celú našu kolekciu! A prosím, nezabúdajte, že pánske slnečné okuliare sú vždy dobrý nápad - či ich už buď ako dáma alebo pán kupujete pre seba, alebo svoju polovičku. 

#6 – Špeciálne poďakovanie

Ženské čiernosivé Prada slnečné okuliare vo tvare mačacích očí. Jednoliate Sivočierne Max&Co. Slnečné okuliare

A tu máme naše obľúbené dievčatá, ktorým vďačíme za tento článok, naša Mária, ktorá dopomohla svojim skvelým vkusom & Andrea s jej úžasnými fotografickými zdatnosťami. Mária zvolila jednoduchý čierny overal a fantastické úzke slnečné okuliare v tvare mačacích očí. Andrea sa rozhodla pre populárnu kombináciu čiernej farby a denimu s prostými Max&Co. slnečnými okuliarmi. Nie sú iba štýlovými zamestnancami eyerimu, ale sú aj veľkými fanúšičkami celého sortimentu, ktorý v eyerime máme. Povedzme si úprimne, kto by ich nerád každodenne stretával v práci?

Zbožňujeme každoročné nové trendy medzi slnečnými okuliarmi a tento rok sa ich nevieme nabažiť! Ak však stále zháňate nejakú letnú inšpiráciu na slnečné okuliare, prečítajte si tento skvelý článok a stavíme sa, že si nájdete tie najlepšie slnečné okuliare, aké ste kedy mali! Nie ste si však istý, aké okuliare by sa hodili Vašej tvári? Určite si teda prečítajte nášho sprievodcu typmi tvárí a nájsť dokonalé okuliare už bude hračka!