Nájsť svoje “pravé ja” znie ako celkom komplikovaný proces. Naozaj, veď kto má na také veci čas? Pozrite si našich zopár krátkych, a hlavne veľmi profesionálnych tipov o tom, ako sa ponoriť hlboko do svojej duše a nájsť tú správnu odpoveď na tú komplexnú, existenciálnu otázku – “Kto vlastne som?”. K odpovedi Vás privedú slnečné okuliare. Pochopiteľne.

Čo vlastne znamená “nájsť sám seba” alebo “byť autentický”? Úprimne, kto vie? Na niekoľko dní sme sa ponorili do hlbokého online bádania s cieľom nájsť niečo významné, čo by Vám pomohlo nájsť samých seba, alebo sa aspoň k tomu priblížiť. A teraz úprimne, z hĺbky našich eyerimovských sŕdc – nepodarilo sa nám nájsť ani jeden článok, ktorý nebol plný smutných a trápnych klišé.

Aj napriek tomu, že my sme tiež niekedy trápni a klišé tiež máme občas radi, naša značka takéto hodnoty nezastáva. Tak sme sa spýtali samých seba “Ako sa človek nájde na eyerime?” a povedzme si otvorene, to už je úplne iná otázka! Slnečné okuliare z Vás totiž vedia spraviť úplne iného človeka. Nemáte odpoveď na to, či už ste našli samých seba aj napriek tomu, že to od Vás všetci očakávajú? No a čo! Len si zoberte svoje obľúbené slnečné okuliare a ukážte svetu, kto ste v skutočnosti. A kto vôbec hovorí, že musíte byť každý deň rovnakou verziou samých seba?

Find yourself on eyerim

Buďte tým, kým chcete byť. Nemajte strach odlíšiť sa a vytŕčať z davu. Nech si Vás ľudia pamätajú vďaka veciam, ktoré robíte. Bez ohľadu na to, či toto celé závisí od Vašej nálady či slnečných okuliarov, ktoré si ráno vyberiete – pre nás to úplne stačí!

Dokonalé pretvárky

To sa ľahko povie, ale ťažšie urobí – áno, vieme. Preto sme si pre Vás pripravili zopár obľúbených príkladov toho, ako to úspešne praktizujú niektoré celebrity, ktoré patria medzi tých najštýlovejších a najosobitejších ľudí vôbec. Aj keď nevieme, či títo obľúbení ľudia naozaj vedia, kým v skutočnosti sú, minimálne sa tak vedia vážne dobre tváriť. Tak sa na to pozrime…

ELEGANTNÍ

Find yourself on eyerim Elegantní

Príde Vám to ako zvláštne zoskupenie? Možno sa tak zdá na prvý pohľad, ale pôvabná Audrey Hepburn, navždy zvodný Johnny Depp a ultra vplyvný Drake majú jednu vec spoločnú (to je teda veta, o ktorej sme si naozaj nemysleli, že ju niekedy napíšeme): sú vždy úžasne elegantní! Svojim vlastným, dokonalým spôsobom.

Find yourself on eyerim s Just Cavalli JC908S 21C Slnečné okuliare v bielej a sivej farbeFind yourself on eyerim s G-Star Raw Slnečné okuliare v modrej a striebornej farbeFind yourself on eyerim s Ray-Ban RB3595 901380 Slnečné okuliare v zlatej a zelenej farbe

Vyskúšajte Magic Mirror

 

NEBOJÁCNI

Find yourself on eyerim Nebojácni

Možno sa každý deň necítite tak odvážne ako Elton John, ale čo tak aj napriek tomu raz za čas vyjsť z rutiny? Kto tvrdí, že treba každý deň nosiť len nudné, čierne slnečné okuliare? (nič proti Vám, Anna Wintour, milujeme Vás stále rovnako) Okoreňte to trochu! Je to naozaj skvelý pocit, ktorý nemá žiadne limity. A okrem toho, ak si chcete extravagantné okuliare vyskúšať ešte pred objednávkou z eyerim e-shopu, pozrite sa na naše skvelé Magic Mirror. Naozaj dokáže urobiť (virtuálne) divy.

Find yourself on eyerim s Marc Jacobs MARC355/S KB7/UZ Slnečné okuliare v sivej a červenej farbeFind yourself on eyerim s Chloe CE745S 272 Slnečné okuliare vo fialovej a hnedej farbeFind yourself on eyerim s Miu Miu MU04TS 54Z139 Slnečné okuliare v priehľadnej a sivej farbe

Vyskúšajte Magic Mirror

 

NADČASOVÍ

Find yourself on eyerim Nadčasoví

James Dean, Gigi Hadid a A$AP Rocky. *omdlievame* Áno, je to tak, ani my si nevieme predstaviť atraktívnejšie trio. Čo majú všetci spoločné? Keď ide o módu, predbiehajú všetkých ostatných a vždy očaria svojím výberom okuliarov. Aj vy môžete byť takí! Stačí si vybrať to, čo sa všetci ostatní ešte boja nosiť. Poďakovať nám môžete neskôr.

Find yourself on eyerim s Persol PO3199S 1079R5 Slnečné okuliare v havana a siva farbaFind yourself on eyerim s Vogue LAFAYETTE GIGI HADID 2019 COLLECTION VO4138S 352/11 Slnečné okuliare v čiernej farbeFind yourself on eyerim s Dsquared2 MILES DQ0304 98N Slnečné okuliare v zelenej farbe

Vyskúšajte Magic Mirror

 

Priznávame – keď ide o hlboké, existenciálne otázky, nie sme žiadny Tony Robbins či Michael Scott. Preto znie naša posledná rada nasledovne: Buďte sami sebou a ukážte to všetkým naokolo! Či už ide o slnečné okuliare, oblečenie alebo zvláštnu hudbu, ktorú počúvate, nikdy sa nebojte prejaviť. To je ten prvý krok k nájdeniu samého seba. Ale aj tie slnečné okuliare rozhodne fungujú.

*Hlboko sa ospravedlňujeme každému, kto nesúhlasí s naším výberom celebrít.