Pre tých, ktorí sú za nadčasové a nóbl, odvážne nápady a bezkonkurenčnú módu - je značka GUESS nevyhnutnosťou. Pozrime sa spolu na príbeh GUESS.

Stručná história

Zakladatelia GUESS, bratia Marcianovci, opustili Francúzsko v roku 1981, aby nasledovali svoj americký sen. Ich prvá kolekcia zmizla z pultov v priebehu niekoľkých hodín, vtedy sa zrodila nová módna legenda. GUESS je večným symbolom mladého, dobrodružného a sexy životného štýlu.

Súčasnosť

Kolekcia okuliarov GUESS obsahuje trendy slnečné a dioptrické okuliare pre sexy, sebavedomú ženu. Ľahko nositeľné rámy sa striedajú s originálnymi štýlmi, na ktorých sú ikonické prvky značky jasne identifikovateľné. Atraktívne a zvodné ženské tvary sú prezentované popri klasických, nadčasových dizajnoch reprezentovaných moderným spôsobom.

ZLATÝ ZÁVAN BOHO

GUESS, Alexy Vivien, Guess GU7636 32C slnečné okuliare, eyerim, eyerim blog, slnečné okuliare online

Celorámové zlaté slnečné okuliare sú inšpirované bohémskym a hippie štýlom. Neutrálne hnedé šošovky sa ľahko kombinujú s rôznymi outfitmi a zároveň sú skvelé na šoférovanie, pretože neskresľujú okolité farby. Atypické Guess slnečné okuliare s vygravírovaným G na ráme zaujmú určite každého. 

FUTURISTICKÉ MODRÉ ZRKADLOVKY

GUESS, Weiss Fanni, Guess GU7677 02X slnečné okuliare, eyerim, eyerim blog, slnečné okuliare online

Jednoliate modré zrkadlovky nasledujú aktuálne trendy v eyewear. Perfektne sa hodia do streetwear módy, rovnako aj do športových outfitov. Ušľachtilá oceľ (z ktorej sú okuliare vyrobené) je odolná a hypoalergénna zároveň. Tieto slnečné okuliare Guess sú skvelé pre tých, ktorí majú oválne, hranaté a srdcové typy tváre. 

PASTELOVÉ DIOPTRICKÉ OKULIARE

GUESS, Luci Ferikova, Guess GU3045 081 dioptrické okuliare, eyerim, eyerim blog, dioptrické okuliare online

Guess nezabúda zaradiť trendy lila farbu do svojho portfólia. Minimalistické dioptrické okuliare sú ultra ľahké, takže ich ani necítite pri nosení. Semi-priehľadný pastelový rám je dobrou voľbou pre srdcové a hranaté tváre, a najmä pre tých, ktorí radi trčia z davu s farebnými rámami. 

Guess sa snaží vyhovieť každému, kto hľadá niečo neobyčajné a nadčasové. Veríme, že ste sa inšpirovali touto úžasnou americkou značkou  a nájdete svoje vysnené slnečné okuliare alebo dioptrické okuliare na eyerim eshope.