Ste pripravená zapózovať?

Hailey Bieber, 25-ročná modelka a influencerka rozhodne vie čo-to o móde a doplnkoch. Či už je vo večernej róbe na červenom koberci alebo v teplákovej súprave pred kaviarňou, táto žena bola nespočetnekrát vychvaľovaná v outfitoch, ktoré pôsobia dokonalo zladene – a jej neuveriteľná zbierka tašiek, topánok a slnečných okuliarov s tým veru má čo dočinenia. A tak je viac než logické, že sa Bieber rozhodla pustiť do navrhovania a uviedla na trh novú kolekciu slnečných a dioptrických okuliarov s Vogue Eyewear.

S novými prevedeniami klasických modelov chcela Hailey predviesť kolekciu, ktorá by ponúkala niečo pre každého. Chcela zostať verná niektorým klasickým modelom, ktoré Vogue Eyewear vyrába a ponechať tak ten „skutočne nóbl“ pocit. Pri niektorých povrchových úpravách sa zamerala na to, k čomu inklinuje jej vlastný osobný štýl. V tejto kolekcii Hailey použila mix inšpirácií, časových období a tvarov, ktoré sama milovala a prepracovala ich.

A urobila to naozaj mimoriadne dobre! S týmito okuliarmi budete svojou vlastnou múzou, ktorá akoby bola stvorená pre svetlá reflektorov. Nikdy sa nebojte urobiť niečo odvážne a ukážte svoju vášeň pre módu rovnako ako Hailey. Celú kolekciu nájdete teraz na eyerim!