Divokí, zábavní, vzrušujúci a úprimní milovníci prírody - to sú Horsefeathers. Tak čo, je to Vaša šálka kávy? Poďte a spoznajte uvoľnenú a veselú značku Horsefeathers!

Horsefeathers - AKO TO CELÉ ZAČALO?

Najhorúcejšia Letná značka: Horsefeathers, Kolekcia Jar/ Leto
1989 Boundary Country, Britská Kolumbia, Kanada.

Hanuš Salz a skupinka jeho priateľov, ktorých štýl a mindset boli inšpirované životným štýlom točiacim sa okolo snowboardov a skateboardov, vymysleli meno značky Horsefeathers. Blízka komunita založená na priateľstve, zábave a kope snowboardovania - tam to začalo. Hanuš po presťahovaní naspäť do rodnej Českej republiky spoznal Pavla Kubíčka a spoločne sa rozhodli oficiálne spustiť značku na trh.

Najhorúcejšia Letná značka: Horsefeathers, Kolekcia Jar/ Leto Mužské Hranaté Slnečné okuliare Najhorúcejšia Letná značka: Horsefeathers, Kolekcia Jar/ Leto Mužské Hranaté Slnečné okuliare

Horsefeathers - PREČO TO CELÉ ZAČALO?

Najhorúcejšia Letná značka: Horsefeathers, Kolekcia Jar/ Leto

Keď Hanuš spoznal v Plzni Pavla, rozhodli sa Horsefeathers spustiť na trh kvôli trom hlavným, ale zato jednoduchým, dôvodom:

- Nemali ani trochu záujem hľadať si “poriadnu” prácu
Na českom trhu bolo veľmi málo oblečenia pre snowboarderov
- Chceli boardovať najviac ako sa dalo

Posledný dôvod, spolu s počiatočnou inšpiráciou “zábava, priatelia a snowboarding” sa veľmi rýchlo stali hlavným “drivom” za celou ideou Horsefeathers. Od tej doby ubehlo už 29 rokov a značka Horsefeathers je stále tá istá stará banda kamarátov!

Najhorúcejšia Letná značka: Horsefeathers, Kolekcia Jar/ Leto ženské hranaté slnečné okuliare Najhorúcejšia Letná značka: Horsefeathers, Kolekcia Jar/ Leto Mužské Hranaté Slnečné okuliare

HORSEFEATHERS nie sú len tie najkvalitnejšie bundy, tričká, batohy, opasky, ponožky ci spodné prádlo.
HORSEFEATHERS sú tiež najkvalitnejšie, ručne vyrobené, polarizované slnečné okuliare. Nezabudnite si pozrieť celú Horsefeathers kolekciu slnečných okuliarov, ktorú máme na eyerime za bezkonkurenčné ceny!

Najhorúcejšia Letná značka: Horsefeathers, Kolekcia Jar/ Leto

Produkty Horsefeathers, vrátane ich slnečných okuliarov, sú všetky tej najvyššej kvality, uvoľnené a zábavné, vyrobené priamo v Európe a inšpirované nehynúcou láskou k pivu. Áno, k pivu. Každý Horsefeathers produkt musíte blízko sledovať, aby ste našli malú ikonku piva, ehm… vieme. Sú to géniovia!

Na svete existuje veľa značiek. Všetky tvoria množstvo fantastických výrobkov, ktoré všetci zbožňujeme a všetky majú to, čo by dobrá značka mala mať. Ale prečo máme teda značku Horsefeathers predsa len trošku radšej? Všetko kvôli ich funky duši! Aj ne-snowboardista či vôbec-nie-pohodový-extrémne-opatrný človek sa do Horsefeathers určite zamiluje. Lebo ani po necelých troch dekádach nestratili to, čím to všetko začalo - nenútený a nefalšovaný šarm. Ako by sme si len želali, aby bolo viac takých značiek ako Horsefeathers! Všetci by sme boli šťastnejší a v pohode, nie?

Akú značku slnečných okuliarov by ste radi spoznali ako ďalšiu? Dajte nám vedieť dole v komentároch!