Je tu 8. marec a s ním aj čas osláviť všetky odvážne, silné, rázne, milujúce a nebojácne ženy vo svete a v našich životoch. Každý z nás má vo svojom okolí takúto ženu: buď je to vaša skvelá mama, milá babička, milovaná polovička alebo vy – žena, ktorá si zaslúži celý svet.

Okuliare sú omnoho dôležitejšie, než si myslíte! S tými správnymi okuliarmi sa môžete naraz cítiť sebavedome, výnimočne, záhadne či jednoducho šialene príťažlivo. Počas posledného mesiaca sa všetky ženy v eyerim spojili, aby vám vybrali tie najväčšie poklady medzi okuliarmi, aby ste aj vy pocítili tú nepopierateľnú silu nášho obľúbeného módneho doplnku.

„Som vďačná za to, že som žena. V minulom živote som asi musela urobiť niečo skvelé."

- Maya Angelou

Cat-eye okuliare

Elegantné, nadčasové a ako stvorené pre každú femme fatale. Cat-eye okuliare sú to pravé, ak chcete aby sa za Vami otáčal úplne každý. Perfektné pre okrúhlu, oválnu či srdcovú tvár. 

Tiny okuliare

Tiny okuliare sú tým najhorúcejším trendom z ulíc. S týmto ikonickým tvarom okuliarov budete najštýlovejšia v celom meste, presne ako všetky modelky a filmové hviezdy. Vhodné pre okrúhlu a oválnu tvár. 

Odvážne farby & retiazky

Pridajte viac farieb do svojho každodenného štýlu a ukážte svetu, kto naozaj ste! D&G, Persol, Chanel a Valentino - všetci si osvojili tento skvelý a praktický trend. Majte svoje okuliare v bezpečí a vždy po ruke s nádhernými retiazkami a ukážte svoje ja ako nikdy predtým.

Oversized okuliare

Dodajte vášmu vzhľadu trocha tajomna, rovnako ako večne elegantná Jackie O v 50. a 60. rokoch. Oversized rám dokonale dotvorí okrúhle, oválne a srdcovité tváre.

Ak sa cítite neisto ohľadom typu tváre, ktorý máte vy či vaša milovaná žena, pozrite si túto všeobecnú príručku k typom tváre. Je to bomba.

Na oslavu tohto významného dňa sme pre vás vybrali skutočný crème de la crème – vychutnajte si VŠETKY MODELY SO ZĽAVOU 20 %. Sme si viac než istí, že si to zaslúžite. Kód: LADY20

Tak a máme to. Všetci vieme, že ženy dokážu uskutočniť čokoľvek, čo si zaumienia - sú silné a zdatné, inteligentné a vnímavé, tvrdohlavé ale prívetivé. A Medzinárodný deň žien je tá pravá príležitosť im to všetko pripomenúť! Povedzte im všetkým, ako si ich vážite, aké sú skvelé. My to urobíme určite.