Značka Oakley bola priekopníkom vo svete športu a technológií asi odjakživa. Odkedy priniesla na trh šošovky Prizm, ktoré zázračne vylaďujú obraz na základe prostredia špecifického pre daný šport, posunula chápanie a význam športových slnečných a lyžiarskych okuliarov na iný level. 

 Oakley kolekcia 2019 Sutro športové slnečné okuliare na bicyklovanie Mercenary športové slnečné okuliare Forager športové slnečné okuliare na behanie, bicyklovanie, turistika   

Oakley predstavil svoju vlastnú technológiu šošovky Oakley Prizm ™ pred viac ako 20 rokmi. Táto technológia dolaďuje videnie založené na jedinečnom športovom prostredí. Šošovky pracujú tak, aby zvýraznili farby a pomohli zvýšiť výkon a bezpečnosť. Teraz však Oakley vylepšil svoju jedinečnú technológiu a pre tento rok vytvoril novú kolekciu. Šošovky Prizm™ sú navrhnuté tak, aby vylepšovali farbu, kontrast a detaily.

COLLECTION SUTRO - see the invisible

Oakley kolekcia 2019 Sutro športové slnečné okuliare na bicyklovanieOakley kolekcia 2019 Sutro športové slnečné okuliare na bicyklovanie

Odvážny vzhľad a vylepšená viditeľnosť - kolekcia Sutro, vám umožní vidieť to, čo ostatní nemôžu. Ulice alebo trate, všetko. Navrhnutá s ohľadom na výkon, dáva Sutro cyklistom odvážny a všestranný vzhľad, ktorý môžu s istotou nosiť na bicykli aj mimo neho. 

COLLECTION MERCENARY - see possibilities

Oakley kolekcia 2019 Mercenary športové slnečné okuliare Oakley kolekcia 2019 Mercenary športové slnečné okuliare

Mercenary Oakley ™ je navrhnutý tak, aby vynikal a vylepšil športový výkon s uhladeným dizajnom, dvoma mostíkmi a väčším zaobleným tvarom šošovky spojenou s inováciami vytvorenými na výkon. Moderný a minimalistický štýl má väčší tvar šošovky s rozšíreným zorným poľom. 

COLLECTION FORAGER -  see playgrounds

Oakley kolekcia 2019 Forager športové slnečné okuliare na behanie, bicyklovanie, turistikaOakley kolekcia 2019 Forager športové slnečné okuliare na behanie, bicyklovanie, turistika

Oakley® Forager sú slnečné okuliare so životným štýlom s výkonnými funkciami, od behu a cyklistiku, cez skateboardingturistiku. Ľahký rámový materiál O Matter ™ od Forager je vďaka dvojitému mostíku a trendovému okrúhemu tvaru šošovky navrhnutý tak, aby držal krok s dobrodružstvom dňa. Tvar okrúhlych šošoviek zasadených do celého rámu a retenciou je ako stvorený pre maximálnu bezpečnosť a ochranu tváre (nielen) počas športového výkonu. 

Nová kolekcia Oakley - Sutro, Mercenary & Forager, má odolný a celodenne nositeľný ľahký rám z materiálu O Matter ™. Tiež má nosné vankúšiky z Unobtainium ®, ktoré zvyšujú priľnavosť, čím pomáhajú udržiavať okuliare bezpečne na svojom mieste. K dispozícii sú so šošovkami Oakley Authentic na predpis pre športovcov všetkých úrovní s potrebami RX.* Šošovky Oakley Rx sú vyrábané na mieru podľa individuálneho predpisu.

Ani slovami, ani fotografiami vám nikdy nevysvetlíme a neukážeme, aké to je zažiť “Prizm”, takže vám neostáva nič iné len to vyskúšať. Vidieť neviditeľné, vidieť možnosti, vidieť rôzne druhy povrchov. Pozerajte sa cez PRIZM. Nahliadnite do novej kolekcie Oakley na eyerim eshope