Každý z nás má svoje obľúbené filmy a postavy, ktoré sme si zamilovali. Ich povahy, vtipné či srdcervúce dialógy a - ako inak - módny štýl! Či už ide o frajerských pilotov stíhačiek alebo editorky nosiace Pradu, jedno majú tieto postavy spoločné - štýlové okuliare! Ukážme si spolu najikonickejšie okuliare, ktoré dominovali striebornému plátnu a to, kde ich môžete zohnať aj vy!

 

1. Harry Potter a jeho okrúhle okuliare

 


 

Keď sa povie okuliare a film, väčšina z nás automaticky pomyslí na Harryho Pottera. Okuliare s tenkým čiernym rámom, ktoré nosí hlavná postava, sa stali ikonickým doplnkom celej série. Chcete vyzerať tak čarovne ako Harry? Máte šťastie! Takéto modely nájdete aj u nás v sekcii okrúhlych okuliarov.

 

2. Holly Golightly z Raňajok u Tiffanyho

 


 

Audrey Hepburn v tejto úlohe ukázala, že okuliare môžu byť maximálne štýlové a ženské. Jej veľké tmavé okuliare v 60. rokoch definovali módu a stali sa symbolom elegancie. Ak sa chcete cítiť ako Holly na uliciach New Yorku, s týmito cat-eye slnečnými okuliarmi to bude hračka.

 

3. Tony Stark a jeho futuristické okuliare 

 

Tony Stark, známy aj ako Iron Man, nie je len géniálny miliardár, filantrop a superhrdina. Je aj ikonou štýlu, najmä čo sa týka jeho okuliarov. Futuristický dizajn, ktorý sa hodí ku každému outfitu? Áno, prosím! Cíťte sa aj vy ako superhrdina s týmito pánskymi slnečnými okuliarmi.

 

4. Morpheus a jeho minimalistické okuliare z Matrixu
 

Matrix je filmová séria plná symboliky a detailov, a okuliare postavy Morphea sú jedným z najvýraznejších prvkov. Tieto minimalistické okuliare bez ramov sú skutočne jedinečné. Hľadáte niečo odvážne? U nás to nájdete!

 

5. Maverick a jeho ikonické pilotky v Top Gun

 

Len máloktoré filmové okuliare sú známejšie ako legendárne Ray-Ban Aviator, ktoré mal na sebe Tom Cruise v Top Gun. Ak chcete nosiť nadčasovú klasiku a symbol pravého chlapského frajerstva, tieto okuliare skrátka musíte mať.

 

6. Barbie

 

Margot Robbie vo svojom novom filme Barbie bez debaty uchvátila celý svet. Ikonická bábika v jej podaní ožila a nielen ona - aj jej štýl! Staňte sa aj vy svojou vlastnou verziou dokonalo-nedokonalej ženy, ktorej nesmú chýbať štýlové slnečné okuliare!

 

Či už ste filmový nadšenec alebo jednoducho milovník štýlových okuliarov, na eyerim máme pre vás pripravený výber tých najlepších modelov. Od klasických až po tie najmodernéjšie kúsky. Tak na čo ešte čakáte? Vaše nové ikonické okuliare vás čakajú na www.eyerim.sk. Kto vie, možno sa práve vy stanete novou filmovou hviezdou v reálnom živote!