Pravdepodobne ste si už všimli, že Polaroid dlhodobo patrí medzi naše obľúbené značky okuliarov. A musíme povedať, že pri tejto novej kolekcii na rok 2019 sme si ich obľúbili ešte viac! V kolekcii, ktorá prekonáva snáď všetko, čo sme doteraz videli kombinujú odvážne, jedinečné tvary so sviežimi pastelovými farbami. Čo je viac – ich patentované polarizované šošovky poskytnú Vašim očiam skvelú ochranu. 

Slnečné okuliare

Najnovšia kolekcia slnečných okuliarov Polaroid je pre všetkých, ktorí chcú (doslova) získať nový pohľad na svet. Sú farebné, letné a zaručene Vám pomôžu vystúpiť z davu. Ste voľná, kreatívna duša, ktorá túži preskúmať svet? O to viac Vás osloví táto kolekcia. Obsahuje legendárne klasiky v tvaroch cat-eye či aviator a okrem nich aj nezvyčajnejšie oválne, šesť- či trojuholníkové slnečné okuliare. Nech už máte akýkoľvek štýl a typ tváre, niečo si určite nájdete. Ako vždy, ďakovať nám môžete neskôr.

eyerim výber: Slnečné okuliare pre mužov

Osemuholníkové slnečné okuliare

Kolekcia okuliarov Polaroid 2019, osemuholníkové slnečné okuliare pre mužov

Osemuh-čo, pýtate sa? Áno, okuliare v takýchto geometrických tvaroch sú rozhodne skôr pre ľudí, ktorí radi riskujú, ale ak si vyskúšate tieto, zaručene ich budete milovať. Čo je viac, máte na výber z klasickej čiernej alebo troch výrazných pastelových farieb – tak ukážte svetu svoju rovnako výraznú osobnosť.  

Aviator slnečné okuliare

Kolekcia okuliarov Polaorid 2019, aviator slnečné okuliare pre mužov

Ach, klasické pilotky, ktoré nikdy nevyjdu z módy. Ak hľadáte okuliare, ktoré Vám vydržia roky a budú sa hodiť naozaj ku všetkému, tieto Polaroid slnečné okuliare sú pre Vás to pravé.

eyerim výber: Slnečné okuliare pre ženy

Trojuholníkové slnečné okuliare

Kolekcia okuliarov Polaorid 2019, trojuholníkové slnečné okuliare pre ženy

Začnime niečim jemne extragavantným, no o to sviežejším – sú to trojuholníkové slnečné okuliare. Vyberte si medzi čiernym, fialovým a modrým prevedením a ukážte svetu, čo je vo Vás. Tieto slnečné okuliare sú také výrazné, že sa za Vami bude otáčať naozaj každý. 

Retro slnečné okuliare cat-eye

Kolekcia okuliarov Polaorid 2019, retro cat-eye slnečné okuliare pre ženyVzdajte poctu veľkolepým femmes fatales 50tych a 60tych rokov s týmito Polaroid slnečnými okuliarmi. Ak ste známa svojim sexy retro štýlom, tieto slnečné okuliare sú pre Vás ako stvorené. A keďže sú cat-eye slnečné okuliare jedným z najvýraznejších trendov sezóny, nebojte sa, ak Vám vintage veci nie sú po chuti! V tejto Polaroid kolekcii na jar/leto máte naozaj na výber – vyskúšajte napríklad aj tieto alebo tieto cat-eye slnečné okuliare

Malé okrúhle slnečné okuliare

Kolekcia okuliarov Polaroid 2019, malé okrúhle slnečné okuliare pre ženy

Dá sa vôbec nosiť výrazne okrúhle slnečné okuliare bez toho, aby ste vyzerali naozaj až príliš ako Ozzy Osbourne? Samozrejme. Polaroid tento problém rieši využitím trendu tiny slnečných okuliarov v kombinácii so svojim vlastným autentickým dizajnom. Toto je výsledok. A my sme sa asi zaľúbili.

Dioptrické okuliare

Dioptrické okuliare Polaroid majú tenké, oceľové rámy, ktoré sa nosia tak ľahko a pohodlne až si sotva uvedomíte, že ich máte na nose. V rámci dioptrických okuliarov patrí táto kolekcia medzi to najnovšie a najsviežejšie, čo sme videli – jemné a predsa výrazné pastelové farby, unikátny dizajn. Aj v tejto kolekcii si vyberiete okuliare pre akýkoľvek typ tváre. Polaroid ponúka dioptrické okrúhle či štvorcové okuliare, dioptrické okuliare aviator či v tvare caravan, a my si ich tak trochu chceme kúpiť všetky. Ups?

eyerim výber: Dioptrické okuliare pre mužov

Dioptrické okuliare aviator

Kolekcia okuliarov Polaroid 2019, aviator dioptrické okuliare pre mužovÁno, aj dioptrické okuliare môžu byť pilotky. Tieto konkrétne sú tvarované trochu do štvorca (klasika predsa nemusí byť nudná) a budú na Vás pôsobiť nesmierne elegantne. Čo je viac – sú také ľahké a príjemné, že nosiť ich bude pre Vás tá najprirodzenejšia vec na svete.

Okrúhle dioptrické okuliare

Kolekcia okuliarov Polaroid 2019, okrúhle dioptrické okuliare pre mužovA teraz niečo trochu živšie – na týchto okrúhlych dioptrických okuliaroch Polaroid sú neprehliadnuteľné najmä ich výrazné farby. Či už v čiernej, červenej alebo modrej, tieto okuliare rozhodne pútajú pozornosť, a to v tom najlepšom slova zmysle. 

Štvorcové dioptrické okuliare 

Kolekcia okuliarov Polaroid 2019, štvorcové dioptrické okuliare pre mužovTento model má pre kolekciu typický úzky rám z nerezovej ocele v klasickom, štvorcovom tvare. A keďže nejde o akékoľvek dioptrie ale o dioptrické okuliare Polaroid, môžete si ich vybrať v modrej alebo červenej a posunúť tento klasický look o level vyššie. hin, stainless steel frames and a traditional square shape. Je to presne tak, ako vždy hovoríme – pre každého sa nájdu tie pravé okuliare. 

eyerim výber: Dioptrické okuliare pre ženy

Dioptrické okuliare browline

Kolekcia okuliarov Polaroid 2019, browline dioptrické okuliare pre ženyDámy, spravte si radosť. Tieto browline dioptrické okuliare kombinujú farby ako čierna, ružová a sivá s jemným zlatým rámom, čo dohromady tvorí naozaj nádherný look.

Dioptrické okuliare cat-eye

Kolekcia okuliarov Polaroid 2019, cat-eye dioptrické okuliare pre ženyUhádli ste: trend cat-eye už prišiel aj medzi dioptrické okuliare. Cat-eye rám pri dioptriách zvykne byť o niečo jemnejší, vďaka čomu sú naozaj nositeľné 24/7 – presne ako tieto okuliare. A vôbec, videli ste ich už v tej čerešňovej farbe?! Chceme ich. A to hneď. 

Okrúhle dioptrické okuliare

Kolekcia okuliarov Polaroid 2019, okrúhle dioptrické okuliare pre ženyĽahké, nenápadné a krásne svojím pastelovým sfarbením – toto sú dioptrické okuliare našich snov. Vďaka ultra ľahkým rámom sú opäť neuveriteľne pohodlné a nebudú príliš odvádzať pozornosť od Vašej tváre. Skrátka, úplná výhra.

Okej, už je asi čas, aby sme Vás prestali nudiť svojou ódou na Polaroid okuliare. Ale predsa máme ešte jeden návrh: teraz, keď už ste si prečítali o tejto kolekcii všetko, čo sa len dalo, čo tak pozrieť sa na ňu v plnej kráse? A ak sa Vám niečo zapáči – povráva sa, že v eyerim e-shope všetky tie skvelé (slnečné) okuliare nájdete bez problémov.