Tento rok náš tím vycestoval do Paríža nielen aby pozdravil našich partnerov a upevnil vzťahy s nimi. Našim cieľom bolo osloviť nezávislých výrobcov, umelcov a talentovaných dizajnérov. To sa nám aj podarilo a spoznať ľudí, ktorí do výroby vlastných produktov dávajú svoju dušu a sami stelesňujú podstatu svojich značiek bolo veľmi príjemným a vzrušujúcim zážitkom.

Ako SILMO 2017 zapôsobilo na nás...

(Adam) “Pre mňa bol veľtrh SILMO jednou z najúžasnejších skúseností vôbec. Mal som šancu stretnúť množstvo inšpiratívnych ľudí, ktorí začali s jednoduchou myšlienkou a v priebehu niekoľkých rokov ju vypracovali do úplnej dokonalosti. Bolo to miesto, kde sa móda stretla s technológiou a poskytla oku ten najväčší zážitok.”

(Branislav) “Čo je na SILMO výnimočné je ľudský dotyk, ktorý pocítite pri stretnutí všetkých nezávislých značiek a vypočujete si ich príbehy. Niektoré z nich existujú vďaka úplne náhodnému sledu udalostí a iné sú zas rodinnými dedičstvami fungujúce vo svete očnej optiky už niekoľko generácií.”

(Luca) “Ocitnúť sa v epicentre prestížneho veľtrhu očnej optiky a rozprávať sa so zakladateľmi a tvorcami tých najštýlovejších a najjedinečnejších nezávislých značiek na svete bolo neuveriteľnou skúsenosťou. Bolo úžasné cítiť zmenu a vidieť ako svet optiky konečne nachádza reč s ’online svetom’, búra bariery a chce sa ešte viac priblížiť ľudom.”

eyerim pre nás vždy reprezentoval niečo, do čoho sme investovali väčšinu nášho pracovného života, času a úsilia, a preto sme sa na SILMO cítili ako keby sme stretli našich dobrých priateľov. Sme pyšní na to, že vám už čoskoro budeme môcť predstaviť jedinečné príbehy talentovaných dizajnérov z celého sveta a dáme vám šancu kúpiť si ich jedinečné výtvory v priebehu niekoľkých klikov z akéhokoľvek miesta na Zemi. Pokým ten deň príde, vychutnajte si aspoň časť z toho, čo tento rok SILMO veľtrh priniesol a čo už čoskoro nájdete aj u nás. Verte mi, stojí to zato!

SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses collection SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017