Leto už tradične prichádza s novinkami v módnom svete a dizajn slnečných okuliarov nie je výnimkou. Spoznajte vylepšenia klasických modelov a nájdite dokonalý balans medzi trendmi a nadčasovosťou, novotou a nostalgiou. Rok 2022 prichádza s oživením slnečných okuliarov novým spracovaním materiálov, hrúbkou rámov, no aj pestrými farbami. Ktorému trendu slnečných okuliarov v roku 2022 jednoducho neodoláte?

PRIEHĽADNÉ RÁMY PRI SLNEČNÝCH OKULIAROCH

Byť viditeľný vďaka neviditeľnému? Žiaden problém! Jedným z top trendov novej sezóny sú totiž priehľadné rámy, ktoré vám umožnia vylepšiť štýl nápadnými, no napriek tomu sotva viditeľnými rámami. Inšpirujte sa ružovými tónovanými slnečnými okuliarmi alebo nadčasovými okrúhlymi rámami, v ktorých vás zaručene nikto neprehliadne.

Buďte nepriehľadnuteľní s priehľadnými rámami od eyerim.sk

 ŽIARIVÉ FARBY SLNEČNÝCH OKULIAROV SÚ TRENDOM SEZÓNY 2022

Veselé farby preukázateľne zlepšujú náladu. Tak prečo ich nepridať aj do svojich každodenných outfitov? Vo svete ovplyvnenom pandémiou je ich schopnosť prežiariť aj zamračené dni jasným vysvetlením ich popularity. Svetlé farby by sa mohli dokonale hodiť k obľúbeným „cat eye“ či oválnym rámom. 

Vnesne do svojich outfitov farby s okuliarmi od eyerim.sk  

OCEĽOVÉ RÁMY 

Dokonalú nadčasovosť strieborných a zlatých rámov opäť potvrdil nadchádzajúci trend ľahkých štruktúr a sotva viditeľných rámov. Tento výzor à la „študent z 90. rokov“ prichádza v rôznych obľúbených tvaroch, ako napríklad pilotky či okrúhle rámy. 

Nadčasové oceľové rámy od eyerim.sk

VYLEPŠENÁ KLASIKA 

Keď už hovoríme o nadčasovosti, aj tá bola jemne vynovená. Zamilujte sa do klasických hnedých rámov s tónovanými šošovkami a výraznými tvarmi. Riaďte sa trendmi slnečných okuliarov, ale rešpektujte svoj štýl. 

Štýlové vylepšené klasiky od eyerim.sk

MOHUTNÉ RÁMY 

Zoznam top noviniek tejto sezóny by nemohol byť kompletný bez skutočne výrazných rámov v rôznych farbách, ktoré zmenia ako slnečné, tak aj dioptrické okuliare. Tieto rámy sa stali neprehliadnuteľným a odvážnym doplnkom, ktorý vám nesmie chýbať. 

Výrazné rámy od eyerim.sk = výrazný postoj

Vyberte si trendy slnečné okuliare na leto s eyerim

Nech už ste si padli do oka s ktorýmkoľvek z trendov slnečných okuliarov pre rok 2022, skvelou správou je, že na eyerim eshope ich nájdete všetky! Tak prečo nezmeniť každodennú všednosť za dychberúcu výnimočnosť? S týmito slnečnými okuliarmi to bude hračka.