Ste na love najnovšieho módneho doplnku, ktorý skrátka musíte mať? Túto sezónu sa do rebríčka top trendov oficiálne zapísalo oživenie okuliarov s retro retiazkami. Tento super cool doplnok nie je len módny, ale je skvele praktický a funkčný trend!

Istý čas boli retiazky na okuliare výsadou našich starých mám, no teraz sa tento retro štýl dočkal svojho zaslúženého módneho návratu a retiazky sa tak oficiálne zmenili z nudne funkčného na ultra štýlový trend. eyerim to samozrejme vie, a preto vám prinášame 9 nami navrhnutých exkluzívnych retiazok.

Máte pocit, že vaše obľúbené slnečné alebo dioptrické okuliare sú trochu nudné? Naše retiazky tento problém vyriešia a váš outfit určite okorenia. Naši dizajnéri použili elegantné kovy, perly či farebné plasty, aby vaše okuliare krásne oživili.

PÔVABNÝ KOV

Elegantná jednoduchosť nikdy nebude krokom vedľa. Ozdobte svoje dioptrické alebo slnečné okuliare jemnou retiazkou v striebornej, čiernej alebo zlatej farbe. Vášmu looku to pridá jemný metalický nádych.eyerim retiazky na okuliare

ELEGANTNÉ PERLY

Ako by povedala Coco Chanel, s elegantnými a nadčasovými perlami perlovými retiazkami nikdy neurobíte chybu. A my nemôžeme nič len súhlasiť!

eyerim retiazky na okuliare

PRE MILOVNÍKOV ŠPORTU

Tieto športové retiazky dodajú vašim okuliarom jedinečný, praktický, hoci veľmi jemný šmrnc. Vyberte si farbu, ktorá najlepšie pomôže vášmu výkonu.

eyerim retiazky na okuliare

FUNKY PLAST

Pridajte svojmu každodennému štýlu trocha farby. Iný deň, iná farba, iný vy!

eyerim retiazky na okuliare

A čo je najlepšie? Tento štýlový a praktický trend si môžete pridať v nákupnom košíku ku všetkým okuliarom z eyerim.sk! Prečo sa teda nezamilovať do najnovšieho trendu a nevstúpiť do kruhu štýlových nositeľov retiazok? Rovnako ako my, ani vy už nikdy neprídete o svoje okuliare (či štýl).