Kto povedal, že dioptrické okuliare musia byť nudné? Dajte šancu všetkým rámom a vyskúšajte si ich. Nikdy neviete, ktorý Vám sadne ako uliaty. Vieme, ide síce leto, ale nemali by ste zabúdať na svoj zrak. Pokiaľ máte predpísané dioptrické okuliare, no neviete nájsť tie správne, tak máme pre Vás pripravených top 6 rámov na rok 2020.

ČERVENÉ RÁMY

Jakub Bezák nosí dioptrické červené okuliare Moncler

Novinka: červená je túto sezónu TRENDY, a to aj keď sa jedná o dioptrické okuliare. Červené rámy od Vogue sú Vašim jednosmerným lístkom k neuveriteľnému štýlu. Tento trend je vhodný pre všetky typy tváre a ako sami vidíte, mužom pristanú červené rámy od Versace rovnako ako ženám.

BROWLINE RÁMY

Natália Pažická a Naty Kerny nosia browline dioptrické červené okuliare

Zvoľte retro štýl s browline Nike  dioptrickými okuliarmi! Tento tvar okuliarov bol rozšírený najmä počas 50tych a 60tych rokov, no dnes opäť dominuje módnym prehliadkam. Safilo browline dioptrické okuliare sú vhodné najmä pre srdcové a oválne typy tváre.

VÝRAZNÉ OKRÚHLE RÁMY

Jakub Bezák nosí výrazné okrúhle dioptrické okuliare Polo Ralph Lauren

Zabudnite na diskrétne, prehliadnuteľné rámy – Ray-Ban výrazné, tmavé a hrubé sú túto sezónu to pravé. Ak radi riskujete, tieto Polariod sú tie pravé dioptrické okuliare pre Vás, bez ohľadu na typ tváre.

PILOTKY

Natália Pažická nosí aviator dioptrické okuliare Miu Miu

Polariod aviator dioptrické okuliare? Áno, počuli ste správne, tento tvar sa už nevzťahuje len na slnečné okuliare. Pilotky sú už od 50tych rokov nesmrteľnou stálicou, a dodnes má každý človek doma  aspoň jedny. Tieto sú pre všetkých z Vás s okrúhlymi, či štvorcovými tvárami. Tieto Carrera sú skvelým príkladom.

OVERSIZE RÁMY

Oversize čierne dioptrické okuliare

Hľadáte retro oversize okuliare? Tak to ste potom na správnom mieste, máme širokú ponuku značiek, ktoré majú vo svojom portfóliu veľké dioptrické okuliare, napríklad Jimmy Choo alebo Fendi. Tento rám sedí všetkým typom tvári a vždy vyzerá trendy.

ATYPICKÉ RÁMY

Atypické dioptrické okuliare Marc Jacobs

Ovládnite ulice so svojimi štýlovými okuliarmi. Nehanbite sa a vyskúšajte atypické či extravagantné rámy od  Marc Jacobs alebo Max Mara. Tieto okuliare vyzerajú skvelo tak ako na mužoch, tak ja na ženách.

Pokiaľ si nie ste istý, či Vám dioptrické okuliare budú sedieť, vyskúšajte si ich cez Magic Mirror na eyerim eshope. Je to jednoduché, bez stresu - stačí Vám iba fotografia alebo web kamera. Prípadne si pozrite, ako vybrať okuliare podla typov tváre.