Valentín sa blíži a výzva pre vás v nadchádzajúcich dňoch je jasná: nájsť dokonalý darček presne pre VÁŠHO Valentína. To, čo sa môže na začiatku zdať ako jednoduchá úloha, sa môže rýchlo zmeniť na desivý lov za darčekmi na poslednú chvíľu a to má za následok niečo, čo nazývame katastrofou. Našťastie sme tu my, aby sme vám podali pomocnú ruku! V ten správny, jarný čas, prekvapte vašu lásku novými dizajnérskymi slnečnými okuliarmi alebo dioptrickými okuliarmi v štýle, ktorý zbožňujú. Pokiaľ potrebujete inšpiráciu, určite sa pozrite na niektoré z našich najobľúbenejších valentínskych kúskov, spolu s našim valentínskym sprievodcom pre neho a pre ňu.

DARUJTE NEČAKANÉ

Klasika nie je nuda a dobrý vkus sa rovná pravej láske. Zahrajte to na tradičnosť a určite nič nepokazíte. Pokiaľ hľadáte pár slnečných okuliarov pre vašu dámu, vykúšajte Ray-Ban Erika, nehynúca klasika dostupná vo viac ako 10 farebných kombináciách. Každá moderná žena ich má! Ak premýšľate skôr nad dioptrickými okuliarmi, náš najobľúbenejší kúsok, ktorý predstavuje eleganciu a dobrý vkus, je jednoznačne pár Vogue VO5151 2533. Jemný tvar a neutrálna kombinovaná farba “opal sand” bude na tvári vašej milej vyzerať nádherne!

Tipy na Valentínsky darček
Čo môže byť lepším darčekom pre vášho muža snov, ktorý miluje klasiku a kvalitný pár okuliarov, ak nie rám vytvorený z hrejivého organického materiálu? Slnečné okuliare Kerbholz Albert Rosewood sú vyrobené z najjemnejšieho dreva a spájajú kvalitu a čistý dizajn klasického “wayfarer” štýlu. Náša klasická alternatíva na dioptrické okuliare pre muža vášho života je Persol Classics PO3012. Obohacujúc priemysel očnej optiky už  viac ako 100 rokov, Persol ponúka vysokú kvalitu, taliansku tradíciu a uspokojí nároky aj tých najsofistikovanejších nátur. Persol Classics to má všetko – tradičné tvary, tradičné farby, tradičný vzhľad.

Tipy na Valentínsky darček

DARUJTE SMELÉ

Každé rande si vyžaduje trochu odvahy a my máme niečo aj pre odvážlivcov. Veľa žien je šialene zamilovaných do módy a slnečné okuliare tiež nie sú v takej láske výnimkou. Tieto funky Marc by Marc Jacobs MMJ476/S so zrkadlovými sklami prevrátia svet vašej lásky hore nohami. Pokiaľ hľadáte  perfektné okuliare, ktoré skutočne ohúria vašu módnu maniačku, vyskúšajte tieto Prada PR15TV dioptrické okuliare. Rámy sú ľahké  a vhodné na celodenné nosenie. Spája sa v nich trendy dvojitý nosník a garantujú talianskú kvalitu a veľkolepý štýl. Kto povedal, že iba diabol môže nosiť Pradu?

Tipy na Valentínsky darček

Na lov darčekov pre módou uvedomelého muža s dobrými poznatkami o najnovších trendoch , je potrebná určitá zručnosť. Počuli ste už o kolekcií Ray-Ban Blaze? To je určite niečo, čomu by ste sa mali bližšie prizrieť! Ray-Ban Blaze Clubmaster je úplná novinka, ktorá ponúka čistý rez a novodobú podobu ikonického tvaru clubmaster. Stavíme sa, že váš muž ich bude chcieť mať vo všetkých 6 farbách! Ak v prípade dioptrických okuliarov radí váš drahý módu pred funkčnosťou, ponúknite mu kompromis. Persol PO3143V z Calligraphy Edition ponúka obe. Táto špeciálna kolekcia používa kombinácie nevšedných farieb a nositeľmi by mali byť určite práve tí, ktorým nechýba štipka odvahy.

Tipy na Valentínsky darček

DARUJTE VEČNÉ

Večné, staromódne, vintage – môžete ich nazvať ako len chcete, no niektorí ľudia jednoducho milujú cestovať v čase! Ak žena vášho života miluje vintage módu, radšej jej nekupujte žiadne ultramoderné, nablýskané “aviátory”. Pozrite sa na tieto krásne Dolce&Gabbana DG4270 s kvetovaným vzorom, no nie sú rozkošné? Fantastický darček na Valentína! Alebo hľadáte skôr dioptrické okuliare? Žiadne starosti, nenecháme to všetko na vás. Tieto Ray-Ban RX7026 vyzerajú ako zo starého amerického filmu a vaše dievča si ich jednoznačne zamiluje! Nájdete ich v 8 farbách, ale naša najobľúbenejšia je určite ružová so zlatými detailami na nosníku a bočniciach.

Tipy na Valentínsky darček

Ak sa váš muž rád stratí v retro móde a dobre pozná definíciu slova “vintage”, kupovať mu niečo iné ako slnečné okuliare Persol PO9649S nemá žiaden zmysel. Tieto okuliare sú súčasťou špeciálnej edície Persol’s Vintage Celebration, ktorá sa nesie v znamení vintage šarmu a ponúka dokonalý štýl a kvalitu, pre ktorú je Persol dobre známy. Pokiaľ ale váš drahý potrebuje dioptrické okuliare, našim obľúbeným Valentínskym vintage kúskom sú tieto Dolce&Gabbana DG3270. S ich “old-school” rámom v štýle Clubmaster, zaujímavou kombináciou neutrálnej sivej a hnedej farby a tých najlepších materiálov, bude vaša láska vyzerať ako biznismen zo 60. rokov.

Tipy na Valentínsky darček

Láska je vo vzduchu a dizajnérske okuliare sú fantastickým darčekom pre toho, koho milujete! Pre viac inšpirácie si prezrite nášho kompletného Valentínskeho darčekového sprievodcu TU a vyberte si váš obľúbený kúsok z Valentínskej kolekcie, ktorú sme pre vás starostlivo vybrali. S láskou, eyerim.