Každý rok si 7. apríla pripomíname ako Svetový deň zdravia. Svetový deň zdravia je deň všeobecného povedomia, ktorý organizuje Svetová zdravotnícka organizácia (WHO). Tento deň je založený na veľmi jednoduchom princípe – primeraná a legitímna zdravotná starostlivosť pre každého na svete.

Je to neuveriteľné, že takmer polovica celej svetovej populácie nemá kvôli finančnému nedostatku náležitú zdravotnú starostlivosť. Pre Svetovú zdravotnícku organizáciu je ich cieľ veľmi jednoduchý – sústrediť sa na Všeobecné zdravotné poistenie (Universal Health Coverage) pre všetkých a všade. V praxi to znamená, že úplne každý bude môcť mať kvalitnú zdravotnú starostlivosť všade na svete a to bez strachu, že by táto starostlivosť priniesla finančné problémy. Začínajúc práve 7. apríla je zámer Svetovej organizácie zdravia jasný – inšpirovať, motivovať a viesť partnerov UHC (Universal Health Coverage) k dohode o danej veci.

Nielen tieto ciele má Svetová zdravotnícka organizácia, ale taktiež chrániť krajiny od epidémií, výrazne znížiť risk hladu a chudoby a podporovať rovnosť pohlaví. Ciele, ktorými sa WHO každoročne poveruje nie je jednoduché dotiahnuť do konca, no aj my im v tom môžeme pomôcť našou podporou tohto na oko obyčajného dňa.

Všetci vieme, že by sme nemali v zdraví udržiavať iba naše pľúca, srdce a pečeň, ale aj naše oči. Mali by ste nosiť dioptrické okuliare, ale nejako ste sa k tomu ešte nedostali? Máte strach, že budete vyzerať menej atraktívne? Určite teda čítajte ďalej, pretože ste práve iba 3 slová od zlepšenia vášho zraku.

1.   Ostrosť

Svetový deň zdravia 2020 eyerim blog

Nemáme niekedy všetci akoby “zahmlené pre očami”? Suché oči, unavené od neustáleho pozerania na naše počítačové obrazovky – niet divu, že potrebujeme korekčné okuliare! A mimochodom, počuli ste o ochrane proti modrému svetlu? Ak nie, tak by ste si určite mali prečítať o škodlivých účinkoch modrého sveta. S vašimi novými dioptrickými okuliarmi bude svet krajší a jasnejší. Prečo to teda nevyskúšať, nie?

2.   Prístupnosť

Svetový deň zdravia 2020 eyerim blog

Je 21. storočie, priatelia. Všetci sme online. Najmä v týchto časoch, keď sú zavreté obchody kvôli COVID-19, avšak to nie je teraz prekážka. Presne preto máme na našom e-shope Magic Mirror, cez ktoré si jednoducho a bez stresu vyskúšate ktorékoľvek dioptrické (aj slnečné) okuliare. A to bez otravných pohľadov iných ľudí. A čo tak si objednať cenovo dostupné okuliare z eyerim collection a mať ich doma už o pár dní? S nami jej to možné! Tu nájdete množstvo dioptrických okuliarov presne podľa vášho vkusu, ktoré môžu byť veľmi rýchlo a bezpečne privezené k vám domov.

3.   Zvodnosť

Svetový deň zdravia 2020 eyerim blogJe to jednoduché – s dioptrickými okuliarmi budete ešte atraktívnejší! Je to dobre známy a dokázaný fakt, že s dioptrickými okuliarmi ľudia pôsobia inteligentnejšie a teda aj atraktívnejšie k opačnému pohlaviu (alebo rovnakému, akokoľvek sa to vám páči, priatelia). Byť chytrý je sexy! Chcete sa držať najnovších trendov aj v rámci okuliarov? Prezrite si našu eyerim collection a práve vy môžete byť módnym hitom, ktorý sa bude každému páčiť. Cena okuliarov z našej kolekcie začína už od 49 € + šošovky v cene. No nie je to super?