2020 je v plnom prúde, tak si poďme predstaviť najhorúcejšie trendy v okuliaroch na tento rok. Pripravte sa na obľúbené modely, veľké rámy a mnohé ďalšie. Nezáleží na štýle, každý si dokáže nájsť TIE PRAVÉ okuliare pre seba. 

NESTARNÚCE AVIATORY

Aviatory nikdy nevýjdu z módy. A tento rok nie je výnimkou. Móla boli zaplavené klasickými modelmi slnečných okuliarov, ako napríklad tieto Carrera alebo polarizované Polaroid. Pokiaľ však chcete ostať pri klasike, s Ray-Ban Aviator netrafíte vedľa.

Najhorúcejšie trendy okuliare 2020 - Nestarnúce Ray Ban Aviator slnečné okuliare, eyerim blog

VÝRAZNÉ A GRAFICKÉ RÁMY

Objavte rámy, ktoré upútajú pozornosť okolia. Žlté slnečné okuliare Arnette v spolupráci s Post Malone sú neskutočné. Alebo sa zamilujte do týchto extravagantných Versace čiernych okuliarov.

Najhorúcejšie trendy okuliare 2020 - Výrazné rámy Versace slnečné okuliare, eyerim blog

CUKRÍKOVO FAREBNÉ ŠOŠOVKY

Rozžiarte si deň s paletou cukríkových farieb, napríklad tieto sladké Polaroid slnečné okuliare vám nemôžu uniknúť. Pre tých, ktorí majú radi špeciálne rámy, sú Ray-Ban Hexagonal dobrou voľbou. A nemôžeme zabudnúť na minimalistické Komono slnečné okuliare s fialovými šošovkami.

Najhorúcejšie trendy okuliare 2020 - Cukríkovo farebné šošovky, Ray Ban Hexagonal slnečné okuliare, eyerim blog

BABIČKOVSKÉ OKULIARE

Konečne sa vrátili do módy veľké rámy, ako tieto Ray-Ban Square z najnovšej kolekcie Jar / Leto 2020. Stavte na model, ktorý by nosila vaša babička a nalaďte sa na retro vlnu s týmito sofistikovanými Dolce & Gabbana slnečnými okuliarmi. Alebo dajte šancu veľkým a jednoduchým dioptrickým okuliarom od Max Mara.

Najhorúcejšie trendy okuliare 2020 - Babičkovské rámy Max Mara dioptrické okuliare, eyerim blog

Všetky najväčšie trendy roka 2020 máme dostupné na eyerim eshope – Aviatory, babičkovské okuliare, cukríkovo farebné šošovky a mnoho ďalších - máme ich všetky. Buďte tou najlepšou verziou samých seba s novými slnečnými okuliarmi, s ktorými ovládnete svet.