Valentín. Pre niektorých ten najromantickejší deň v roku. Pre iných len obyčajný štvrtok. Nezáleží na tom, či ste šťastne single alebo ste si svoju polovičku už našli, stavili by sme sa o všetky okuliare na sklade, že veľmi často zabúdate na tú najdôležitejšiu osobu. Na seba.

Či už si pripravíte na večeru Vaše obľúbené jedlo, vezmete si den voľna, nakopnete sa vo fitku alebo si kúpite niečo len tak, pre seba a z lásky. Veď Valentín je predsa o láske. Každý by však mal začať od seba. Začnite sa ľúbiť. Zaslúžite si to. Pripravili sme si pre Vás malé Valentínske prekvapenie, takže zohnať skvelý darček pre Vašich milovaných alebo seba bude jednoduché a rýchle.

4 známe značky, 4 dôvody naviac zamilovať sa:

MINIMALISTICKÉ KOMONO

V jednoduchosti je krása. Komono okuliare sú spontánne, minimalistické a rozhodne zaujmú na prvý pohľad. Je to jednoducho najlepšia voľba, pokiaľ túžite byť výnimočný každý deň. Vyskúšate a zažijete.

 

PRVOTRIEDNY RAY-BAN

Špičkový štýl, vysoko-kvalitné materiály a a originalita, to sa skrátka pozná. Nie nadarmo sú Ray-Bany voľbou číslo jedna už niekoľko generácií. Jednoducho sú tie najlepšie. A to doslova. A Vy môžete byť tiež.

 

NEBOJÁCNE MIU-MIU

Ženy, dávajte pozor! Nájdite v sebe počas tohtoročného Valentína tú nápaditú, emancipovanú a silnú ženu. Miu-Miu je avantgardná, hravá a sofistikovaná mladšia sestra exkluzívnej značky Prada. Nepotrebujete žiadneho muža, postačí Vám sexy pár Miu Miu okuliarov. 

 

INTELIGENTNÝ PERSOL

Buďte ako Persol. Chytrý. Hrdý. Autentický. Unikátny. Veď čo môže byť viac ako ručne vyrobené okuliare Persol? Verte nám, naozaj stoja za to. Rovnako ako Vy.

Ktorá značka si získa tento rok Vaše srdce?

Tak, tipy na Valentína sme Vám zhrnuli a to je už od nás na dnes všetko. Ak si nie ste istý, či Vám alebo Vašim blízkym okuliare sadnú, máme pre Vás možnosť Virtuálneho zrkadla. Ovládanie je jednoduché a hlavne bez stresu, jediné čo potrebujete je fotografia alebo webkamera. V prípade, že neviete aký máte typ tváre, odporúčame si pozrieť náš článok, kde si tú svoju tvár ľahko nájdete. Prajeme Vám príjemnú zábavu pri nakupovaní s eyerimom!