Sviatok zamilovaných je už za rohom a vás čaká misia - nájsť ten najlepší darček pre vášho Valentína. Čo môže na prvý pohľad vyzerať ako jednoduchá úloha, sa môže premeniť na darček na poslednú chvíľu alebo úplnou katastrofou. Ale nie tentokrát. Prekvapte vášho Valentína s novými okuliarmi - či už slnečnými, dioptrickými alebo lyžiarskymi. Okuliarmi, ktoré sa mu budú páčiť a najmä mu budú sedieť. Pokiaľ hľadáte inšpiráciu, nahliadnite do nášho Valentínskeho sprievodcu a nájdite valentínsky darček pre NEHO.

ŠPORTOVEC

Pre športovca musíme jednoznačne odporučiť tieto celorámové Oakley Holbrook športové slnečné okuliare s PRIZM technológiou. Na druhú stranu, máme v ponuke aj ultraľahké dioptrické okuliare JOHNY z eyerim collection pre tých, ktorí nechcú okuliare pri športovej aktivite ani cítiť.

Športovec - Valentínsky darčekový sprievodca - pre NEHO Oakley Holbrook slnečné okuliare

KLASIK

Elegantný a trendy zároveň. Tieto Ray Ban Clubmaster slnečné okuliare ladia či už s koženou bundou, ale aj s oblekom. Ak by ste chceli ušetriť a kúpiť svojmu Valentínovi dioptrické okuliare za dostupnú cenu, tak tento minimalistický model MARTIN z eyerim collection je ten pravý.Klasik -Valentínsky darčekový sprievodca - pre NEHO model Martin z eyerim collection dioptrické okuliare

FASHION FREAK

Pokiaľ miluje módu rovnako ako vy (možno aj viac), tak tieto Persol slnečné okuliare sú tou správnou voľbou - kvalitné materiály a ručná výroba priamo z Talianska. Pre muža, ktorý rád trčí z davu by sme navrhovali tieto žiarivo žlté  Arnette x Post Malone slnečné okuliare, s ktorými sa určite nestratí. Fendi dioptrické okuliare sa skvelo hodia k mužovi, ktorý si potrpí na svetové značky s unikátnym dizajnom.

Fashion freak - Valentínsky darčekový sprievodca - pre NEHO Persol 649 Series slnečné okuliare

UMELEC

Rocker, maliar, dizajnér ... na tom nezáleží, pretože Ray Ban Round slnečné okuliare sa hodia každému a do každého outfitu. Tieto kovové Emporio Armani slnečné okuliare sú ako stvorené pre muža s výnimočným štýlom. Pokiaľ váš Valentín nosí dioptrické okuliare a chce niečo špeciálne, tak tieto priehľadné LUCID z eyerim collection by sa mu mohli páčiť.

Umelec - Valentínsky darčekový sprievodca - pre NEHO - Ray Ban Round Flash Lenses slnečné okuliare

Láska je vo vzduchu a dizajnérske okuliare sú fantastickým darčekom pre toho, koho milujete! Pre viac inšpirácie si prezrite náš eyerim eshop a vyberte si váš obľúbený kúsok z Valentínskej kolekcie, ktorú sme pre vás starostlivo vyberali. Pokiaľ si nebudete vedieť dať rady, pokojne kontaktujte náš zákaznícky servis, ktorý vám ochotne a radi poradia s nákupom.